Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele lehet szeretni valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni valakibe és lehet stabil kapcsolat olyannal aki alapból nem az ideálod ?

Figyelt kérdés
Van egy lány, nemrég találkoztunk közös barátunk által és először tök semlegesen álltam hozzá. Nagyon jól elbeszélgettünk aztán azt vettem észre, hogy kezd tetszeni, ránéztem és egy olyan érzés fogott el, hogy lehet be kéne próbálkozni. Összképet nézve egy szép átlagos lány csak nem pont olyan akikhez ezelőtt vonzódtam. És nem nagyon merek lépni, mert lehet csak pillanatnyi fellángolás de mondjuk erre való a randi hogy kiderüljön passzolunk e nem ? Mindenesetre megbántani nem akarom de a gondolatot hogy bepróbálkoznék nála nem tudom kiverni a fejemből de közben azért kicsit félek is ettől az egésztől.

2022. márc. 7. 19:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez mit jelent pontosan? Nem ugyanaz a dolog, ha a Sanyitól viszolygok testileg, vagy ha nekem a szőkék a zsánereim, de a Zsolti fekete hajjal is tetszik nekem. Ezekhez teljesen más végkimenetel is tartozik.
2022. márc. 7. 20:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ideál?

Vonzódsz hozzá vagy nem? Ez a lényeg..

2022. márc. 7. 20:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig a magas vékonyak jöttek be, a kigyúrtak azelőtt soha.

Aztán tudott úgy nézni az egyik rám, +hasonló szenvedély, érdeklődési kör, tulajdonságok, ami irtó vonzóvá tette.

Tetszett már kel szemű, barna is.

Sztem ez az ideál olyan hülye dolog.. valaki vagy megfog, vagy nem, pont.

2022. márc. 7. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem ezt az ideál dolgot, ahol az összes ex olyan mintha testvérek lennének...

Nekem nem volt 2 olyan pasim akik hasonlítottak volna (max kicsit), nem ez a lényeg, hanem az érzés, a vonzalom. Lehet nem is tetszett igazán mind, mert még a vonzalom se mindig ezen múlik.

Vagyis igen, bele lehet szeretni.

2022. márc. 7. 20:24
 5/14 anonim válasza:
100%
A jelenlegi párom teljesen különbözött az addigi ideálomtól,nyilvánvalóan egyáltalán nem találtam csúnyának vagy bármi de nem ő volt számomra a klasszikus "álomférfi".Aztán megismertem rájöttem mennyi közös van bennünk,és azóta is együtt vagyunk esküvőt és házvásárlást tervezünk,szóval az utolsóval értek egyet valaki egyszerűen megfog és kész hiába nem a konkrét zsánered.
2022. márc. 7. 20:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt már olyan, hogy valaki nem volt annyira az ideálom, aztán mivel közös térbe léteztünk közös érdeklődéssel így beleszerettünk egymásba, aztán visszament az exéhez természetesen xD
2022. márc. 7. 20:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Idő kérdésével igen, mert megtapasztalhat olyan pontot a másikon, ami elsőre nem-, csak később lett feltűnő, és megtetszett a másikban.
2022. márc. 7. 21:10
 8/14 A kérdező kommentje:

#1 Úgy értem hogy teljesen más adottságokkal rendelkezik mint akikkel eddig voltam, ez nem azt jelenti hogy csúnya, csak viszonylag magas majdnem annyiram mint én. Vékonyabb ajkak stb, sorolhatnám. És ahogy a kettes is kérdezte hogy vonzódok hozzá ? Igen, vagyis úgy érzem... elég bizonytalan vagyok az egésszel kapcsolatban mert amúgysem vagyok tapasztalt de valamiért nagyon a fejembe fészkelte magát a lány. De ez egy jó jel gondolom.

Igazából kíváncsi voltam a tapasztalatokra. Nem is értem néha miért merülnek fel bennem ilyen dolgok mert semmi nincs a lányban ami pl kimondottan zavaró lenne nincsenek külső hibái csak teljesen szöges ellentéte akik nekem általában tetszenek és hogy ebből nem e lehet gond hogy teszem azt összejövünk és később meg valami zavarni fog benne ami előtte nem érdekelt vagy nem tudom. És azt hogy mi tetszik mi nem nem tudom irányítani. De nagyon kedvelem eddig csak fura volt nekem hogy egyáltalán nem az a típus akik tetszeni szoktak és kicsit ez elbizonytalanított de még belátom hogy tapasztalatlan vagyok ebben és valszeg felesleges ilyeneken rágódnom és ahogy olvasom itt a válaszokat meg is erősítenek ebben. Kicsit magabiztosabbnak kéne lennem úgy érzem... Köszönöm mindenkinek a válaszokat !

2022. márc. 7. 23:13
 9/14 A kérdező kommentje:

6os

Sajnálom... hasonló velem is történt....xdd Ezt az exhez visszamenést sosem értettem. Ami egyszer nem ment miért lenne jobb másodjára. Bár kivételek mindig vannak.

2022. márc. 7. 23:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ehh. Nekem mindig a legalább másfél fejjel magasabb mackósabb srácok jöttek be, akikhez jól lehetett bújni, sötét haj, barna szem.

A párom 10 centivel magasabb nálam, szőke, kicsit kopaszodik.

Amióta megismertem, ő az ideálom. Nem az ilyen srácok, Ő.

Kívűl, belül szeretem, nem változtatnék rajta.

Ez az ideál dolog, csak valami fantázia, ami nem oszt, nem szoroz, ha valaki megfog és bele szeretsz.

Páromnak sem én voltam a zsáner típusa, amíg meg nem ismert. Az ideál, zsáner, egy túl kicsi doboz. Ha bejön, akkor bejön.

2022. márc. 8. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!