Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért teszi?

Figyelt kérdés
Ha a pasas egy másik nővel is foglalkozik, nem szexuálisan, hanem vele sokat beszélgetve (szóban és írásban) mindenféléről, akkor a nejéhez való viszonyát mi jellemezheti? Tisztán barátkozni akar, vagy érdeklődik a másik nő iránt?
2022. márc. 7. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Talán, mert meg akarja du gni a másik nőt? Nekem ez így jön le
2022. márc. 7. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Ezt honnan tudjuk? Várj, megnézem a kristálygömböm!

Melóban én is sokat beszélgetek egy sráccal, de semmit nem akarunk egymástól.

2022. márc. 7. 12:43
 3/13 A kérdező kommentje:

2

Csökkentértelmű, sehol nem írtam, hogy kollégákról van szó, nem munkatársak.

1

Semmi jelét nem adta szexnek, nem mindenkinek azon jár az agya.

2022. márc. 7. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Első barátnőm alatt volt vagy 3 csaj barátom, tudta hogy úgyse csalom meg, és nem is csaltam meg. Bár van sok olyan ember hogy csaj haverja sincs, de dugni tud kivel hidd el.
2022. márc. 7. 13:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha egy kapcsolatban baj lenne, hogy vannak barátaim, akkor vége lenne, persze elég vicces mikor csaj munkatársamat megtépte kan munkatársam csaja mert beszélgettek cigi szünetbe és látta.
2022. márc. 7. 13:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor fussunk neki még egyszer: a kérdésben szereplő férfi és nő nem kollégák, nem barátok.
2022. márc. 7. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
6. De akikkel irkál nem a barátai? Hanem kifejezetten ismerkedési szándékkal irkál velük és ezt be is vallja?
2022. márc. 7. 13:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz? Normális esetben az ember azzal beszélget csak úgy, akit ismer: haver, barát, kolléga. Baráti témakban.

Ha a pasi random nőkkel írogat, főleg ha flörtöl is, meg szexuális célzásokat tesz, akkor nyilván meg akarja dugni a nőt.

A nejével kaptam maximum annyi derül ki, hogy nem néz bele a telefonjába, és nincs 0-24 a nyakában. Nagyon sok pasi akkor is félredug, ha otthon minden tökéletes, más meg akkor se, ha a házasság romokban.

2022. márc. 7. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
8. Naja, mért nem dugok össze vissza szingliként? Pedig szeretek dugni, én s értem, mégse dugok össze vissza, tök fura xd
2022. márc. 7. 13:50
 10/13 A kérdező kommentje:

ismerősök, de nem barátok.

a pasi érdeklődik a nő iránt, de nem viszi el a dolgot szex irányába.

2022. márc. 7. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!