Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bárkivel előfordulhat, vagy esetleg bennem volt a hiba?
Ha egy pasi egy éjszaka után köddé válik, akkor az amiatt van mert nem tetszettem neki?
Nem tartom magam csúnyának, de ez a dolog előfordulhat a nagyon szép nőkkel is?
Nem feküdtem le vele egyből, mielőtt bárki félre érti, már azért egy ideje ismertem, beszélgettünk, találkozgattunk, csak én nem akartam egyből beadni a derekam. De ezt nem gondoltam hogy ennyire megjárom.
Sajnos én szerettem volna összejönni vele, mert én azért már éreztem iránta valamit.
Elég nehéz ezt feldolgozni.

Ne hibáztasd magad. Úgy vagy jó, ahogy vagy. Ha neki nem, akkor jobb is, ha nem jön többet.
Még az is lehet, hogy rájött az asszony.

Csak arra kellettél neki. Néhányan ezért képesek sokáig tenni a szépet.
Ne okold magad, ha nem tetszettél volna, akkor nem lett volna semmi se. Sajnos ez egy skaplvadász lehetett.

Igen és igen. Mással is előfordult már és benned (is) van hiba. Nem jól mérted fel ezt a palit. Ő meg ezt kihasználta, köszöni szépen jól van. Neked meg marad a trauma és a feldolgozás.
30N

Kommunikáció sokat segített volna a dolgon. Meg egy jól fejlett emberismeret.
Ennyit tudok felhozni, ami a te hibád.
A másik pedig, hogy az illetőnek hiányzik a gerince.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!