Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez bárkivel előfordulhat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bárkivel előfordulhat, vagy esetleg bennem volt a hiba?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi egy éjszaka után köddé válik, akkor az amiatt van mert nem tetszettem neki?

Nem tartom magam csúnyának, de ez a dolog előfordulhat a nagyon szép nőkkel is?

Nem feküdtem le vele egyből, mielőtt bárki félre érti, már azért egy ideje ismertem, beszélgettünk, találkozgattunk, csak én nem akartam egyből beadni a derekam. De ezt nem gondoltam hogy ennyire megjárom.

Sajnos én szerettem volna összejönni vele, mert én azért már éreztem iránta valamit.

Elég nehéz ezt feldolgozni.

2022. márc. 7. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem te tehetsz arról, hogy egy suttyó volt és kihasznált, ne vedd magadra. Ennek a külsőhöz nincs sok köze.
2022. márc. 7. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
11%
Máskor ne játszmázz.
2022. márc. 7. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Biztos nem a külsőddel van gond, ha nem talált volna vonzónak arra sem kellettél volna neki. Sajnálom, hogy egy ekkora parasztba botlottál. Fel a fejjel, lesz jobb!!
2022. márc. 7. 12:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak ilyenkor az merül fel az emberben, legalábbis bennem, hogy ruhában csininek gondolt, aztán levetkőzve valami nem jött be neki. Nem tudom.
2022. márc. 7. 12:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy előtte nagyon tetszettem neki.
2022. márc. 7. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Ne hibáztasd magad. Úgy vagy jó, ahogy vagy. Ha neki nem, akkor jobb is, ha nem jön többet.

Még az is lehet, hogy rájött az asszony.

2022. márc. 7. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak arra kellettél neki. Néhányan ezért képesek sokáig tenni a szépet.

Ne okold magad, ha nem tetszettél volna, akkor nem lett volna semmi se. Sajnos ez egy skaplvadász lehetett.

2022. márc. 7. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg akart dugni, öszejött, ennyi a történet.
2022. márc. 7. 13:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen és igen. Mással is előfordult már és benned (is) van hiba. Nem jól mérted fel ezt a palit. Ő meg ezt kihasználta, köszöni szépen jól van. Neked meg marad a trauma és a feldolgozás.

30N

2022. márc. 7. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kommunikáció sokat segített volna a dolgon. Meg egy jól fejlett emberismeret.

Ennyit tudok felhozni, ami a te hibád.

A másik pedig, hogy az illetőnek hiányzik a gerince.

2022. márc. 7. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!