Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha tetszik egy nő, ti nézegetitek a közösségi oldalát?
Figyelt kérdés
Vagy csak mi nők nézegetjük a kiszemelt lapját?2022. márc. 6. 20:45
1/21 anonim válasza:
Igen, ha van sok fotó róla.
Ha ismeretlen és nincs semmi kép róla, akkor nem.
2/21 anonim válasza:
Én szoktam nézegetni.
De ha sokat nézegeted egy ismeretlen profilját akkor kirak téged a "kit ismerhetek" sávba első helyre!
3/21 A kérdező kommentje:
A megosztásaira gondolok, elolvassátok- e , megnézitek e?
Azért kérdezem, mert van egy sráccal szimpátia, vonzalom, de hosszú, nehéz lesz ebből egy kapcsolatot összehozni, de próbálok olyan megosztásokat kitenni, amiből érthető, hogy érdekel és várok rá.
2022. márc. 6. 20:55
4/21 A kérdező kommentje:
Nem idegen. Ismerjük egymást, jóban is vagyunk.
2022. márc. 6. 20:55
5/21 anonim válasza:
2# teszteltem már, ne aggódj, nem fogj kirakni folyamatosan
6/21 anonim válasza:
Igen hagyd csak a jeleket hitegesd csak ..
8/21 anonim válasza:
Zenét küldj még jobb..
Ne azt hogy nagy nap a végén azt hiszi meggondoltad magad és megkéred :D
9/21 A kérdező kommentje:
Miért lenne buta dolog?
2022. márc. 6. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!