Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon vonzódom egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vonzódom egy házas ismerősömhöz, mit lépjek?

Figyelt kérdés

Tudom, gáz, de nem tudom kiverni őt a fejemből. Huszonöt évvel idősebb nálam, a felesége vele egyidős. Abból, ahogy rám néz, úgy érzem, tetszem neki.

Hogy mutassam ki, hogy bejön nekem? Megőrülök. Már annyinak is örülnék, ha csak megérintene.

2022. márc. 5. 19:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Hát nekem tök mindegy. A lényeg, hogy rengeteg az egyedülálló anyuka, akik ott vannak hagyva nyakig a xarban más pina miatt.
2022. márc. 6. 12:25
 52/61 anonim ***** válasza:
76%
Igen 51-es, és ez kiknek a gerinctelensége, ha nem a fasziké?
2022. márc. 6. 12:38
 53/61 anonim ***** válasza:
24%
Kettőn áll a vásár.
2022. márc. 6. 12:44
 54/61 anonim ***** válasza:
0%

"Bezzeg főzni mosni takarítani meg jó az asszony."

Részemről ez pontosan így van, nekem eszemben sincs házicselédkedni.

De nem a szeretőre kell haragudnia a feleségnek, ha már volt annyira önmaga ellensége, hogy magára vállalta mindezt meg x gyerek gondozását-nevelését is, és most majd' megszakad, mert a férje nem vagy alig veszi ki a részét. Bárki dönthet úgy, hogy egy férfival való kapcsolatnak csak az előnyeit (szex) élvezi ki.

2022. márc. 6. 13:05
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
Ébresztő, a kérdező csak trollkodik!
2022. márc. 8. 09:09
 56/61 anonim ***** válasza:
29%
Bárcsak én ismernék ilyeb lelkes lányt🙂
2022. márc. 8. 10:31
 57/61 anonim ***** válasza:
29%
Az én közelemben miért nincs egy ilyen csaj?
2022. márc. 8. 11:00
 58/61 anonim ***** válasza:
Vannak csak nem mernek kezdeményezni.
2022. márc. 8. 13:48
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem csaltak meg tudtommal soha, én sem mentem félre soha. Nyilván az embert ennek ellenére is érzékenyen érinti, amikor azt látja, hogy ennyire nem számít egy másik ember olyankor, amikor "viszket", szóval én azért megértem azokat a válaszolókat, akiket felzaklat a kérdező hozzáállása.

Ettől függetlenül kérdező, ha tényleg ennyire erre vágysz, szerintem próbálkozz be. Ha olyan a pasi és belemegy, az élet úgyis kiforgatja úgy, hogy a felesége megtudja az igazságot. Ha pedig nem megy bele, mert van gerince (az itteni vélekedéssel ellentétben nem minden férfi a farkával gondolkozik), legalább azt is tudod és tovább léphetsz.

Én csak azt nem értem, hogy számodra nem lenne örömtelibb valaki szerelme lenni, mint egy használati tárgy szintjére alacsonyítani magad? Egy házas férfi sosem fog rád őszintén csillogó szemekkel nézni, vagy megpuszilgatni, ha rossz napod volt. Hogyhogy nem erre vágysz?

2022. márc. 8. 18:42
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Én is vagyok így, csak én munka kapcsán szoktam találkozni a pasival, és nekem is van vkim. Emiatt nem nagyon lépek, csak várok amíg elmúlik az érzés.
2022. márc. 8. 20:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!