Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Fél év kitartó és lelkes udvarlás után, végre összejön egy jó szex.(Nem a legelső szex, de eddig inkább 1-2 próbálkozás volt, mert nem tudtunk megfelelő körülményeket teremteni-A helyzet nem egyszerű, a férfi külföldre jár dolgozni, csak havonta jön haza 1-1 hétvégére,én meg elvált vagyok egy 4 éves kisgyerekkel),tehát nem csak azért kellett ennyit várni,mert èn annyira kérettem magam..Tehát volt egy jó szex, miután ő három napra eltűnt, de 3 nap után újra jelentkezett.
Miért?Lehet,hogy csak nekem volt jó?Vagy gondolkodott,vagy?
Kort és nemet is kérnék a válaszokhoz.
Benne volt a tűz hogy megkapjon.
Miután megkapott már nincs ugy benne. Majd ha ujra feláll neki jelentkezik.
Valahogy nincs meg vmi plusz kettotok közt ami tartaná a tüzet. Gondolom őt us lekoti a melo meg a szállás meg a piás kollegái stb
"Azért,mert nő vagyok, minden körülmények között már egy másik házasságért kellene kapálóznom, konkrét jövőképpel?"
A közös jövőkép miért jelentene házasságot??
10: Értem. Akkor arra tudok gondolni, hogy kicsit klausztrofóbiás. Történt egy mérföldkő a kapcsolatban, ami szorosabbra húzta a kettőtök dolgát, és egy kicsit hátrálni akart.
De azóta jelentkezett, ugye? Milyen modorban?
13; Igen, talán ez is lehet...rendes,kedves modorban,mint előtte,megkérdezte hogy vagyok, beszélgettünk,de arról nem esett szó,hol volt három napig.Rákérdeztem, de kerülte a választ,úgy csinált,mintha meg se hallotta volna.
12;# Hát mit szoktak közös jövőképnek hívni?Család, gyerekek,de minimum együttélést,ha jól tudom...
11#; Piás kollégái🤣. Akárhogy nézem,ez tűnik legvalószínűbbnek az összes verzió közül, habár a 13-asban is lehet valami,mert eddig is volt egy olyan érzésem, hogy mindig, miután egy kicsit elmélyült jobban a beszélgetés vagy jól sikerült a randi,utána a stílusa mintha kicsit visszafogottabb lett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!