Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Fél év kitartó és lelkes udvarlás után, végre összejön egy jó szex.(Nem a legelső szex, de eddig inkább 1-2 próbálkozás volt, mert nem tudtunk megfelelő körülményeket teremteni-A helyzet nem egyszerű, a férfi külföldre jár dolgozni, csak havonta jön haza 1-1 hétvégére,én meg elvált vagyok egy 4 éves kisgyerekkel),tehát nem csak azért kellett ennyit várni,mert èn annyira kérettem magam..Tehát volt egy jó szex, miután ő három napra eltűnt, de 3 nap után újra jelentkezett.

Miért?Lehet,hogy csak nekem volt jó?Vagy gondolkodott,vagy?

Kort és nemet is kérnék a válaszokhoz.

2022. márc. 5. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Benne volt a tűz hogy megkapjon.

Miután megkapott már nincs ugy benne. Majd ha ujra feláll neki jelentkezik.

Valahogy nincs meg vmi plusz kettotok közt ami tartaná a tüzet. Gondolom őt us lekoti a melo meg a szállás meg a piás kollegái stb

2022. márc. 5. 11:00
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

"Azért,mert nő vagyok, minden körülmények között már egy másik házasságért kellene kapálóznom, konkrét jövőképpel?"

A közös jövőkép miért jelentene házasságot??

2022. márc. 5. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

10: Értem. Akkor arra tudok gondolni, hogy kicsit klausztrofóbiás. Történt egy mérföldkő a kapcsolatban, ami szorosabbra húzta a kettőtök dolgát, és egy kicsit hátrálni akart.

De azóta jelentkezett, ugye? Milyen modorban?

2022. márc. 5. 11:41
 14/18 anonim ***** válasza:
13. nő vagyok.
2022. márc. 5. 11:41
 15/18 A kérdező kommentje:

13; Igen, talán ez is lehet...rendes,kedves modorban,mint előtte,megkérdezte hogy vagyok, beszélgettünk,de arról nem esett szó,hol volt három napig.Rákérdeztem, de kerülte a választ,úgy csinált,mintha meg se hallotta volna.

12;# Hát mit szoktak közös jövőképnek hívni?Család, gyerekek,de minimum együttélést,ha jól tudom...

11#; Piás kollégái🤣. Akárhogy nézem,ez tűnik legvalószínűbbnek az összes verzió közül, habár a 13-asban is lehet valami,mert eddig is volt egy olyan érzésem, hogy mindig, miután egy kicsit elmélyült jobban a beszélgetés vagy jól sikerült a randi,utána a stílusa mintha kicsit visszafogottabb lett volna..

2022. márc. 5. 12:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
És ha van valaki más is neki ott? Amikor hozzád közelebb kerül, akkor bűntudata van és elkezd kicsit kampányolni a másik nőnél? A 13. vagyok.
2022. márc. 5. 15:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Végülis..elképzelhető, elég messze van ahhoz, hogy el tudja titkolni.
2022. márc. 5. 19:53
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
Van még melletted más is, akiket körbe kellett látogatni, és learatni a netes udvarlás gyümölcseit.
2022. márc. 6. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!