Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan hogy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy házas emberként a lelked mélyén oda voltál egy ismerősét vagy egy munkatársért?

Figyelt kérdés
Léptél valamit?
2022. márc. 3. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Igen…. Nehéz helyzet:( Nőként már nagyon régen nem mozgatott meg így férfi. Veszélyes dolog, a tűzzel játszom érzésem van. Neki is bejövök, mindketten házasságban vagyunk. A férjem szeretem… másképpen …Erre egyedüli etikus lehetőség a poliamor kapcsolat. Nem tudok jó megoldást komolyan.
2022. márc. 3. 22:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ismerős. Amikor a lelkemben azt érzem, 2 embert szeretek.
2022. márc. 3. 22:30
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Volt... :(
2022. márc. 3. 23:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pedig nem friss házasok vagyunk, közel 30 éve együtt vagyunk. De valahogy nekem az esküvővel elvágták ezt a részem, csak a férjemet látom férfiként, mindenki más csak egy ember.
2022. márc. 4. 02:25
 5/15 A kérdező kommentje:
Eddig én is így voltam 4- es. Soha senki nem érdekelt, semlegesen néztem rájuk, de Ő valahogy más. Mintha a férfi önmagam látnám, azonos a lelkünk, nagyon durva.
2022. márc. 4. 06:14
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
5# csak idealizálod, azért látsz bele mindent.
2022. márc. 4. 07:30
 7/15 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Nemcsak a házasságom alatt, hanem sokkal régebb óta. Egy haverom volt, csak egyszer volt köztünk egy nagyon rövid valami, de többé nem, pedig én szerettem volna. Neki végig ugyanaz a nő volt, nekem meg kb mindig más, de érte talán bármelyiket ott hagytam volna. És ez igy ment évekig, majdnem évtizedekig, hiába voltam párszor tényleg szerelmes is. És még akkor is, amikor végül én is férjhez mentem, és már nem is tudtam róla szinte semmit. De még akkor is minden nap gondoltam rá, és sokszor vele álmodtam. De akkor ezt már próbáltam annak betudni hogy a házasságom rosszul sikerült. Kb ezek az álmaim tartottak életben, annyira elfajult a dolog a férjemmel. De ekkor róla már rég lemondtam, csak álmodoztam arról, hogy egyszer valamikor leszünk még együtt.
2022. márc. 4. 14:42
 8/15 A kérdező kommentje:
6. Lehet, de attól az érzés még megvan.
2022. márc. 4. 17:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
én csak foglalt nőt mozgattam meg, de nyilván nem lett kimondva érzékeltem a szimpátiát.
2022. márc. 6. 22:13
 10/15 A kérdező kommentje:

Na te vagy az én emberem.

Miből érezted?

2022. márc. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!