Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, mennyire ter el kulsoleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, mennyire ter el kulsoleg egy olyan lany, akit csak megdugnatok vs olyan aki kapcsolatra kellene?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 18:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Lehet hogy maradi vagyok de olyan hogy "csak megdugnam" nincs Nekem...
2022. márc. 3. 18:39
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Helyezettől függ.
2022. márc. 3. 18:44
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
100%
Semennyire.
2022. márc. 3. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre nem igazán tér el, miért feküdnék le olyannal, akit hosszabb távon nem nézegetnék szívesen?
2022. márc. 3. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
24%

Nekem durván eltér, de lehet hosszútávon ez nem egészséges, nem tudom.

Nekem nagyon konkrét zsánerem van, elolvadok az 170-185 közötti normális, picit sportos szőke közepesen hosszú egyen hajú lányoktól, a feleségem mégis fekete hajú és fekete szemű, és a legcsodálatosabb ember, akit ismerek :)

2022. márc. 3. 18:50
 6/13 A kérdező kommentje:
Altalaban az ilyen insta ribikre mondjak, hogy csak dugasra valo, de kapcsolatra nem kene, arra inkabb az egyszerubb lanyok jobbak.
2022. márc. 3. 18:50
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

Megdugni szinte bárkit megdugnék, főleg ha nagyon éhes vagyok. Akár egy 50 éves kövér takarítónőt is.

Kapcsolatra azért válogatósabb vagyok picit, de ott sincs túl magasan a léc.

2022. márc. 3. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz:

Aki megfog külsőleg és belsőleg. Megvan benne az a + ami miatt szerethető.

2022. márc. 3. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

előttem már leírták: semennyire nem tér el.

mivel egy monogám párkapcsolat szexuális kizárólagossággal jár, ezért top prioritás, hogy szexuálisan kívánatosnak találjam a másikat.

2022. márc. 3. 20:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"Altalaban az ilyen insta ribikre mondjak, hogy csak dugasra valo, de kapcsolatra nem kene, arra inkabb az egyszerubb lanyok jobbak."

azt inkább az instás magamutogatás mint tevékenység, vagy az ostoba beszédjük miatt mondják, kevésbé a külsejük miatt

(kivétel, amikor akkora szilikonlufijai vannak a csajnak, hogy már csak kíváncsiságból is kipróbálnád, mert el sem tudod képzelni, milyen lehet)

2022. márc. 3. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!