Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves vagyok, és tetszik egy 6 évvel idősebb fiú. Lesz valaha esélyem?
Míg itt ülsz a gép előtt, és csak vársz a csodára, nem :) ha nem pl tanárod, vagy ilyesmi, szerintem lehetne esélyed.... úgyis kiderülne, ha nem működik
Próbáld meg! de tudd, hogy ha csak ülsz, nem fog menni
Nem,nem a tanárom!! :)
Hát.. és nem pont mostra gondoltam,hanem mondjuk későbbre.
És köszi a válaszaitokat:)
Végre valaki, aki írni is tud!
Igen, lesz 'valaha' esélyed... olyan 5-8 év múlva, ilyen korkülönbséggel. De sokkal hamarabb találhatsz korban hozzád jobban illőt is.
Én azt tanácsolnám, hogy nagyon ne éld bele magad - de azért próbálhatnál ismerkedni vele. Azért tetszik neked, mert a szervezeted most próbálja ki, hogy milyen lesz majd szerelmesnek lenni... de ez még ritkán tartós. Viszont valamikor el kell kezdeni - ÓVATOSAN!
Egy 20 éves fiúnál nagyon kiszolgáltatod magad - 14 évesen szinte azt csinál veled, amit akar. És derítsd ki előbb azt is, van-e már barátnője.
Én 24 vagyok,barátnöm 18 lessz.
2 éve szeretjük egymást,nyáron költözünk össze
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!