Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon rövid haj, mint például most Pottyondy Edináé tetszik egy nőn?

árctól függ de a legtöbb nőnek nem áll/álnna jól
inkább a hosszú

A páromnak nem tetszett (nekem sem, de muszáj voltam egészségi okokból levágatni).
Azóta várom, hogy nőjön - már a vállamig ér, és így okés már.

Ha valakinek nagyon szép az arca, akkor jól áll neki a rövid, szinte kopasz séró.
Például Natalie Portman:
Edina alapvetően nem rossz csaj külsőre, de nincs kiemelkedően szép arca, így neki nem áll jól ez a frizura, amit most visel. Ez a vélemény azonban aligha érdekli őt, és igaza is van. Nem kell mással törődni, ha ő jól érzi magát úgy.

Nem ismerem, de ha ilyen régi Eminem frizura ez vagy flat-top, akkor nem. Szarrá leszek pontozva érte, de nekem ez katonásan hat. Volt egy ilyen ismerősöm, akinek ilyen haja volt és mindig egy pankrátor-nő ugrott be róla (igaz olyan vállai voltak a munkája miatt, hogy félelmetes jelenséggé tették). De ettől még se én, se más mondja, hogy az illető rossz lenne. Illetve régi előítélet, hogy az ilyen nők általában nem is férfi neműt keresnek maguknak...
Sinéad O'Connor ugrik be még, de róla is csak az, hogy ilyen "kopi" milliméteres haja van, meg szép a hangja, ahogy az ír nőknek általában (Enya is ír)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!