Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartunk még ott 2022-ben hogy a magasság egy kizáró tényező egy kapcsolatban?
És nem arról van szó hogy a férfi kisebb a nőnél 20 centivel, vagy esetleg törpe, vagy akármi. Hanem egy magas vele vagy 2-3 centi eltérés van kb.
Valamint miért egy kiegészítőhöz választotok pasit?
Egy másik kérdés ihlette ezt a kérdést mielőtt valaki kérdezné. Ne szidjatok, ne hívjatok incelnek, csak válaszoljatok.(bár feleslegesen írom).
18
Én csak kérdeztem, nem mondtam SEMMIT. Én csak nem értem ezt a magasságsz*pást.
Te meg ezt állítottad "Ettől függetlenül valahol nekik is megvan a hozzájuk való alacsonyabb nő."
Gondolkozz mielőtt írsz.
20, de jó, nem is tudtam hogy nem magasságtól függ a csinosság:O
Kérdést látod? :)
"Te meg ezt állítottad "Ettől függetlenül valahol nekik is megvan a hozzájuk való alacsonyabb nő."
Gondolkozz mielőtt írsz."
Nem én írtam ezt, 18-as és 6-os vagyok.
27, te amúgy látod a kérdést? Kétszer kell már megkérdeznem...:)
Le van írva miért kérdem.
28, nem külső alapján választok párt, volt már rövid hajú, hosszú hajú, 155 centis, 185 centis, vékony és duci barátnőm is. Nem alkalmi játékszert keresek. Párt. Társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!