Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az a mondás, hogy "minden sikeres férfi mögött áll egy nő"?
11.
Egy torokhangú "Eleméééééér! Add csak ide bankkártyádat, nincs apelláta!" paranccsal körítve :D
12.
És akkor mi van? Nyilván ha a nő nem dolgozik, akkor férfi pénzére van utalva.
Amúgy jobb családokban közös a számla így nem kell kéregetni a kártyát🤪
Edricus: :DDDDD
Fényt adsz a hajnali beadandó írásnak.
Nekem nem kéne dolgoznom, ha nem akarnék, de dolgozom, mert szeretem tudni, hogyha báemi történik, akkor van önalló keresetem. Ugyanakkor tény és való, hogy az nagyon jó érzes, hogy simán felmondhatok, ha a pl kapok egy mocsadék főnököt....mert tudom, hogy akkor se halunk ehen, es akkor is meg lesz mindenünk.
A mondás mar csak azért is igaz, mert a férfit a nő motivalja... de hogy Aranyosi Petert idezzem; "ha a nők hajlandóak lettek volna ciposdobozban szexelni, soha nem epitunk.hazat" a férfi a nőért el és dolgozik...
"a férfi a nőért el és dolgozik..."
Ez baromság. Oda meg vissza vagyok a feleségemért, de saját igényem is van nagy házra, jó kocsira, anyagi biztonságra és utazásokra. Ezekért a feleségem mellesleg legalább annyit tesz, mint én. Nem értem ezeket a sztereotípiákat, hogy a férfi elfetrengne élete végéig a huzatos garzonban, ha nem adna értelmet a fejlődésének egy nő...
Persze, ősbölcsesség!
Az édesanyád az, mivel nélküle még az első lépést sem tudtad volna megtenni, kivéve a gendereseket akiket nyilván az apjuk szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!