Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor/ mitől érezted azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor/ mitől érezted azt hogy a helyeden vagy?

Figyelt kérdés
Mennyire jött ez könnyen?
2022. febr. 22. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Amikor nen kellett erőltetni semmit a párkapcsolatban. Nem kellett megváltoznom, hanem elfogadtak olyannak amilyen vagyok.
2022. febr. 22. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

A párommal, páromtól. Az életünktől. Nem tudom, valahogy ez talán öngerjesztő folyamat volt, mert eleve azért jöttem vele össze, mert önmagam lehettem vele az első pillanattól kezdve, és az életünk is úgy alakult/alakítottuk, hogy az valahogy nekem is természetesnek érződik. Nem mondom, hogy ezt konkrétan ő okozta, de előtte ilyet nem éreztem, és amióta mellette, azóta van ilyen "megérkeztem" jellegű belső nyugalom bennem. Hát még mióta gyerekünk is született, és így a lusta szombat reggeleken együtt lustálkodunk/játszunk az ágyban meg bújunk és csikizzük a kicsit és így mindenki boldog és felhőtlen, az nagyon az a fajta idill, amire mindig is vágytam és olyankor igazán otthon érzem magam. Valahogy ezektől a pillanatoktól vagyok a "helyemen". Akármit is jelentsen, de tényleg úgy érzem, hogy semmin nem akarok változtatni, ami ezt komolyan megbolygatná (leszámítva az újabb lurkókat).

Könnyen ment ez, olyan értelemben, hogy a férjemmel megismerkedés az egy szerencsés véletlen következménye volt, de onnantól kezdve kb mintha szappanhabos csúszdán kéne lecsúszni, annyi ellenállás volt az idill kialakítása felé :D De hát ez inkább szerencse kérdése volt, hogy mi egymásra találjunk, mint bármi más.

2022. febr. 22. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos soha nem éreztem még. :(
2022. febr. 22. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem jött könnyen. A sikereim után gyakran érzek kettősséget és néha még kisebb érzelmi válságot is megélek, amin túl kell rugdosnom magam. Nekem az egyetem ilyen, illetve a munkáim, amiket párhuzamosan végzek.
2022. febr. 22. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, egyre inkább érzem azt, hogy soha nem fogok a helyemen lenni. Ettől függetlenül jó volt olvasni azt a kommentet, ahol az illető megérkezett.
2022. febr. 22. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, akivel ezt éreztem, nem így érezte.
2022. febr. 23. 05:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Olyantól étezném ha a masik is igy érzi

Ha latom a masikon hogy nincs rajta az a zsongás hogy mennie kell haverokkal el, vagy hogy nem kerulget a szabadnapjaimon hanem velem van, ha az életét körém szervezi ill beleszervez abba es nem külön életet él, vagy ha hullafáradt vagy beteg akkor is inkább nalam "haldoklik", es nem pedig elvonul meg ilyesmik

2022. febr. 23. 07:20
 8/8 anonim ***** válasza:
*Szoval amikor valakinek én vagyok az élete meg abban a fő prioritás, nem az anyja vagy a haverjai vagy bármi más
2022. febr. 23. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!