Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándéknak örülnének születésnapra a férjek? Óra, parfüm kivételével

Mert a férjek egy homogén massza, egyforma ízléssel, egyforma hobbikkal...
Szerintem zokninak. Az hasonlóan eredeti ajándék, mint az óra és a parfüm. És az utóbbi kettővel ellentétben zoknit tuti hordanak.

Én olyat veszek mindig amit előtte megmutat milyen jól néz ki.
Könyv, amit régóta el akart olvasni. A kocsijához pénztárca( amin a rendszáma is szerepel)
Egyedi pulcsi.

A ferfiak általában szemelyre szólo dolgoknak örülnek. Es nem commers cuccoknak mint pl a parfum.
Pl kedvenc akármilyével feliratozott póló
Vagy rá jellemző egyeb vmi
Peldák
En tudtam az egyik srácrol h kocsit akar venni(álma)igy kapott kocsi illatositot. Azt mondta nem érti mert nincs is kocsija. Mikor mondtam neki higy de tudom hogy lesz ebben biztos vagyok ugy megörült:)
Es aztan meglett a kocsi es kulon szolt hogy már a kocsiban van, érezzem!:)
Aztan volt aki biciklit nézett igy kapott tolem bicikli lámpát. Ő is megörült annak hogy a céljaihoz vásároltam ami még meg sincs:) de mint bíztatás vagy akármi :)
Vagy pl egy srác imádja a gengszerfilmeket stb kapott Pablos feliratozott pólót
Vagy egy bohém allandoan humorizálo srác meg egy Kindertojásnak örült a legjobban!!:)
Apa (hegesztestechnikával, kovácsolt szekcionalis kapukkal, belső külső épiteszettel foglalkozik, mint cégvezető)a páromtól kapott egy kerekekbol csavarokbol összehegesztett motort. Apánál azota is ki van állítva a házában, es szívéhez szól :)
Exemmel mi meg anno beszéltük hogy ugy utálja azt ha pl borotvát kap igy poénbol csakazert is csináltam neki papirból ragasztott hajtogatott borotvát az ajándéka mellé. Es azt adtam oda neki eloszor es csak azután az igazi ajandekot. Hat a borotvára mai napig nevetve emlekszik vissza

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!