Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hónapja van párom, de folyamatosan az exemre gondolok. Szeretem a mostani párom de valamiért nem tudok szabadulni ettől az érzésről, hogy ne gondoljak rá. Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 19:43
1/7 anonim válasza:
Miért kell szegény párodat ennek kitenni? Ülnél meg a fenekeden egyedül, na!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám, hogy ez miatt rossz ember lennék... Nem csaltam meg. Nem rossz indulatú kommenteket kerek!!!!
2022. febr. 21. 19:50
3/7 anonim válasza:
1-es nem rosszindulatú, csak tárgyilagos! Ha nem vagy túl az exeden nem kellene ismerkedni, ha 8 hónapos kapcsolatban ez felmerül, akkor nyilván nem szereted a párod.
4/7 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy rossz ember vagy, hanem hogy egy önző f*szkalap.
Mi a jó nektek ebben, de tényleg? Miért nem lehet tisztességgel kivárni egy minimális gyászidőt, ameddig nem tapostok bele egy másik ember lelkébe? És akkor te szeretnéd az áldozati pózt is magadnak. Hallatlan…
5/7 A kérdező kommentje:
Amikor össze jöttem a párommal akkor nem éreztem ilyet. Miután felkeresett többször is az exem, akkor kezdődött ez. Számát is letiltottam, ál Facebookot csinált, hogy elérjen. És igen szeretem a párom. Nekem ne mondja senki, hogy nem gondolt sosem az exére úgy, hogy közben van párja.
2022. febr. 21. 20:03
6/7 anonim válasza:
Nem, tudod, amikor neked b-sszák át így a fejedet, akkor átértékeled ezeket a dolgokat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!