Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejthetném el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném el?

Figyelt kérdés
Nem szépítem a dolgot, belezúgtam az egyik legjobb haverom barátnőjébe. De kegyetlenül. És nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, majdnem egy éve sz@rakodok ebben a helyzetben, már saját magamat is nagyon unom. Tudom itt sokan azt mondanák, hogy csak elképzelem, hogy milyen lenne a lánnyal, és hogy idealizálom, de sajnos ez nem igaz. Évek óta ismerem, látom őket együtt, látom milyen figyelmes, aranyos, kedves csajszi. Mindig mosolyog, sokszor vagyunk náluk baráti összeröffenésekre, látom milyen kis cuki, ha elalszunk a kanapén betakar, a lakásban mindig rend van, iszonyat jól főz, mindig jókedvű, ugyanazokat a dolgokat szereti, amiket mi a haverokkal (filmekben, játékokban pl), nagyon jókat lehet vele beszélgetni mindenről, mindenkivel megtalálja a hangot, érdeklődő, okos, intelligens, vannak céljai, jó munkája, és nem mellesleg nagyon szép. Látom hogy bánik a haverommal, mindig kedveskedik, meglepi apróságokkal, mindig megsimítja ha elmegy mellette, hihetetlenül intim és igazi az a kapcsolat, valami olyasmi amire mindenki vágyhat. Próbáltam már kerülni a bandát hetekig, de nem segített, amint újra megláttam, minden csak rosszabb lett. Próbáltam randizgatni, de az sem megy, mindenkit vele hasonlítok össze. Soha nem kezdeményeznék nála, tabu, nem is adott jelet soha, és látom is, hogy nagyon jól megvannak, most költöztek össze, közös jövőt terveznek. Én meg itt szép lassan belerohadok ebbe az egészbe. Volt valaki ilyen helyzetben? Mi a francot csináljak? Hogy felejtsem el? 30-as évek elején vagyunk. De még tinikoromban sem éreztem ilyet.
2022. febr. 21. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pfffúú baszki. Nem cserélnék veled. Ebből lehet csak akkor tudsz kimászni ha leépíted a haverjaidat magadról hogy feledésbe tudjon merülni a csaj.
2022. febr. 21. 11:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez az, az nem akarom megtenni, már így is többek kérdezték, hogy miért kerülöm őket. Senkinek nem mondtam el mi a helyzet.
2022. febr. 21. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig muszáj leszel :/ én se látok más megoldást,de semmiképpen ne mondd el miért, az szörnyen kínos lenne.
2022. febr. 21. 11:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szólok senkinek, saját magam előtt is elég pocsék, nem még más előtt. Volt egy teljes hónap amikor minden közös programot lemondtam, lehet megpróbálom újra... de az összes barátom ebben a társaságban van. Sz.r egy helyzet
2022. febr. 21. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt nagyon hasonló helyzet, csak én nő vagyok.

Nincs sajnos univerzális recept erre. De általában az idő megoldja, vagy magadtól kiszeretsz belőle, vagy találkozol valakivel, aki érdekesebb.

Nekem úgy volt, hogy pár év reménytelen szerelem után egyszercsak meguntam és már egyáltalán nem érdekelt. Utána meg találkoztam egy másik fiúval és abba szerettem belőle.

Így felnőtt fejjel már rájöttem, hogy nem létezik az "Egyetlen". Bárkiből ki lehet szeretni és mindig jöhet másik.

2022. febr. 21. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Találkozz külön a barátaiddal. Szerintem nem muszáj mindig egy kupacban lenni. És talán így el tudod valamennyire kerülni a csajt.
2022. febr. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!