Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kicsi a barátnőm melle 14 évesen? Nektek, lányoknak is ekkora ilyen korban? Kort és nemet is írjatok légyszives! Thx
YOU HAVE FAILED IN LIFE!
Exit with a rope, or a gun, or with some pills.
ha az én pasim a melleimet rakná fel a netre csak,hogy megkérdezze mekkora kikaparnám a szemét az tuti.
szerintem 14 évesen neked sem lehetnek egyébként valami hű de nagy méreteid...
Nem egy álitolagos barát nevében kéne írnod xD
1. ha a barátod szeret akármekkora lehetne a melled
2. 14 évesen ne ez érdekeljen majd ha 19 évesen 75/A s melltartó kell akk aztmondom jóvan zavar hogy kicsi...
De Istenem! 14 évesen!!!...ez a legnagyobb problémád ? -.- wazz hova tart a fiatalság aztán én is még csak 17 vok xD
hogy te mekkora egy bunkó és hülye vagy egyszerre
nem tudsz linkelni és ráadásul a barátnőd mellét linkelnéd...
Na, kedves Vivien, most már tudjuk a neved, a korod, azt, hogy igazából nincs is melled, és azt is, hogy nem erősséged az igazmondás sem, meg agyban sem vagy túlzottan eleresztve (akár el is olvashattad volna, mielőtt elküldted: akkor legalább a saját neved feltűnt volna).
Amúgy nem értem, miért nem lehetett az igazat megírni: ez ugye egy névtelen oldal (már, ha nem írod ki magad a nevedet, ugye)...
Na mindegy. Tedd föl még a képet is, akkor azt is látjuk majd, hogy legalább szép vagy-e?
Végül: ne foglalkozz még a melleddel. Nagyon valószínű, hogy későn érő típus vagy (az eddigi megnyilvánulásaid alapján is) - lehet, hogy 10 év múlva már két kézzel kell tartani. Ne magad nézegesd, hanem az anyukád és a nagymamáidat, ha valamit tudni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!