Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők ugyanúgy elítélik az erotikus masszázst, mint a prostit?
Én a prostit sem ítélném el, nyílván nem volt szerencséje az életében a nőkkel és kétségbeesésében ment el prostihoz. De ez a szó annyira negatív. A prostikat sem kell félteni. Csak gumival csinálják, nem engedik hogy ide oda bedugd a bedugandód, tehát nem mindenféle betegség hordozók.
Én egy kicsit felvilágosultabb gondolkodású vagyok.
Tehát én tudom, hogy akit én választok eleve olyan pasi, aki nem járt prostihoz.
Vagy ha járt, tudom hogy nem hordoz betegséget, mert tudom hogy rendszeresen vizsgáltatja magát, higiénikus stb.
A masszázs meg egyátalán nem gáz, egyszer élünk, persze csak szingliként! :)
Aki elítéli, jobban értékelné, ha a kedves párja szingliként inkább szédítette, hazugsággal etette a lányokat, hogy fa$zra húzhassa őket?
Az sokkal jobb ugyebár....
Pedig egy jó kis négykezes Olajos Thai masszázsnál nincs is jobb.
Happy finish befejezésként pedig kiváló.
Nem itelem el.
En is jarok rendszeresen, parkapcsolat mellett is. Sot voltam az exel paros erotikus masszazson. Es tanfolyamon is. Egymason tanultunk, 3 par 3gyszerre az oktato iranyitott.
Manapsag jobban is kedvelem mint a szexet valami alkalmi pasival.
Nő vagyok, ne zavarjon...
#13 voltam.
Huha mennyi fusztralt no van itt 😁
Csak szolok a jonimasszazst gyogyitasra hasznaljak szexualis blokkok oldasnal orgazmuszavarnal, eroszak utan, vagy barmilyen elekadasnal, a noiesseg kiteljesedesenel, szules utani zavaroknal segithet. Nem celja az orgazmus. A cel h biztonsagos kozegben kapcsolod a sajat testeddel. Lassan fokozatosan felepitve az izgalmat. Megtapasztald a sajat tested es szexualitasod mukodeset.
Ez nem szex potlek. Teljesen mas elmenyt ad! Itt te vagy a kozpont nincs elvaras nincs megfelelesi kenyszer. Egyszeruen csak erzed onmagad az izgalmad a szexualitasod a noiesseged.
Az előtted szóló vagyok, de alapjaiban amúgy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!