Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi legyen határozott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi legyen határozott, magabiztos, keressen többet, legyen ezermester, ha valami baj van azt oldja meg mert ő a férfi, de egy nő milyen legyen, ő mit adjon egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 08:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%

A nő legyen türelmes, megértő, elnéző, csendes, szorgalmas háziasszony, egy vadmacska az ágyban, modern karrierista, szerető anyuka, odaadó pár, kifogástalanul öltözött nő, szerevezze meg egy egész család életét és mindennapjait öt főre külön külön, de együtt is legyenek és mindenkire maradjon ideje, legyen fáradhatatlan, kiváló szakács, alapos takarítónő.... és még sorolhatnám.

Ahány férfi annyiféle elvárás.

Persze ez fordítva is igaz, ahány nő, annyiféle elvárás.

A cél gondolom, hogy megtalálja mindenki azt, akivel a leginkább egyeznek egymás elvárásaihoz.

2022. febr. 18. 09:31
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

"de egy nő milyen legyen, ő mit adjon egy kapcsolatban?"

Most komolyan az a hiszti tárgya, hogy igénytelen csürhe vagytok, akik még ahhoz is töketlenek, hogy elvárásokat fogalmazzanak meg, amik nélkül nem kell nekik kapcsolat egyáltalán?

2022. febr. 18. 09:36
 13/26 anonim ***** válasza:
16%

Mosson főzzön takarítson szexeljen nevelje a gyerekeket és hallgasson a férjére ha valamit kér tőle.

Egy olyan férfi akit a kérdésben leírtál ilyen nőt érdemel.

A sz@rabb meg nyilván sz@rabbat.

2022. febr. 18. 09:38
 14/26 anonim ***** válasza:
62%

Én eleve a kerdest sem értem....

Mi az, hogy "KELL???"

Senkinek semmit nem KELL! Én nőként nem érzem, hogy báemit "KELL" tennem egy kapcsolatban!

Neked is vannak elvarásaid férfiként, meg nekem is nőként!

Ahhoz is lusta vagy, hogy megfogalmazd????

2022. febr. 18. 09:54
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
14: ez a baj a mai emberekkel, ha valaki ki meri mondani hogy egy nőnek (és egy férfinak) igenis vannak kötelességei egy házasságban a sok modern liberálisnak habzik a szája.
2022. febr. 18. 10:03
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

Semmit nem kell és nincsenek kőbevésett kötelezettségek se. Minden pár olyan kapcsolatot alakít ki amilyen számukra megfelelő.

A kérdező szerintem az általános elvárásokat írta, hogy ilyen sok mindennek kell szerinte megfelelnie neki, mert ezeket hallhatja sokszor, de ezzel szemben akkor a nőknek minek kell megfelelniük? Nem arra értette szerintem, hogy mi mondjuk meg, hogy mit várjon el egy nőtől. Csak kíváncsi, hogy a nők felé is vannak e ilyen általános elvárások, amiket hangoztatni szoktak. Én legalábbis így értelmeztem. És igen, van bőven mindkét fél felé nagyon sok általános elvárás. De a valóságban minden kapcsolat más és más. Más vágyakkal, kérésekkel, szokásokkal, ritmussal....

2022. febr. 18. 10:12
 17/26 anonim ***** válasza:
60%

15

Mit vársz attól, hogy "kimondod"? Mi van, ha más meg másképp él, mint a te elképzelésed?

2022. febr. 18. 10:19
 18/26 anonim ***** válasza:
16%
Imádom h ezen a kérdésen mindig felbaszódnak a csajok 😂🥱 vajon miért?
2022. febr. 18. 10:20
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

18

Miből gondolod hogy bárki is “felbaszta” magát?

2022. febr. 18. 10:30
 20/26 anonim ***** válasza:
16%
Nézz már szét kérlek
2022. febr. 18. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!