Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a 45 éves férfi akarhat tőlem valamit?
26 éves vagyok, ma meglátogattam a nénikémet Sopronban, hazafele jöttem mikor felszállt egy férfi, tetoválása volt meg pircingje és megkérdezte tőlem hogy ez a vonat megy e Győrbe. Leült a másik 4es ülésre és teljesen felszínes dolgokról beszélgettünk még meg nem érkezett a vonat. Nem mutattam felé semmilyen közeledést sem!
Mondta hogy tud helikoptert vezetni, mondtam hogy még sose repültem erre megadtuk egymásnak a telefonszámunkat hogy egyszer majd elvisz egy élményrepülésre. Azt mondta van párja, nekem is van már 5éves kapcsolatom.
Erre este küldött nekem egy üzenetet hogy volna e kedvem hétfőn vele ebédelni??? Most rám akar mászni vagy mi? 19év van köztünk, csak 1órát beszélgettünk. Mit tegyek?
"Mit tegyek?"
Megfőztél már? Mert, ha nem, akkor azt :D
Egyszer azon a vonalon én is találkoztam egy hasonló fazonnal, azt hazudta, hogy ő tervezte a Fanta logóját...közben meg nem volt érvényes jegye, meg az öltözete is elég gáz volt. Már az elején személyeskedett, rá nem tartozó dolgot kérdezett, meg azt mondta, hogy felvenne
angol tolmácsnak a tárgyalásokra. Persze egy percig nem hittem el egy szavát sem, biztos azt hitte, hogy fiatal lány vagyok és könnyű átverni, majd az ágyában kötök ki valahogyan. Persze azt hazudta, hogy van 19 éves barátnője Ő volt vagy 45 és nem úgy nézett ki, mint amire a fiatal lányok gerjednek. (pénz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!