Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak szex kell, a nőnek szerelem? Igaz ez mindenkire?

Mindkét nemnek kell jellemzően mindkettő. Az más kérdés, hogy nem mindenkitől. És vannak, akiknek egyik sem kell.
#5: Férfi vagyok. Azt mondom, hogy nem igaz. Most, akkor visszavonod, amit mondtál? :O

Nekem mindkettő. Nő vagyok.
Ha nagyon muszáj lenne választani akkor szex, legalábbis amíg egészséges fiatal(nak mondható) nő vagyok, a szerelem szex nélkül, pl impotens férfi, nem pálya. Majd ha öreg leszek, és nem akarok szexelni :)
N41+F30

"Férfi vagyok. Azt mondom, hogy nem igaz. Most, akkor visszavonod, amit mondtál?"
Az a baj, hogy könnyebb elhinni az "üres zacsi, teli has" szólást, mert ilyet nem mondana senki annak, akivel ismerkedik. Olyat mondunk a másiknak, hogy "szeretlek", olyat nem, hogy "csak a lyukaid kellenek", ezért utóbbi őszintének hat, és félelmeket igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!