Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfinak szex kell, a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak szex kell, a nőnek szerelem? Igaz ez mindenkire?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem, az ilyen általánosítások soha nem igazak mindenkire
2022. febr. 15. 18:06
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Hogy lenne igaz? Még csak személyre se lehet így általánosítani. Volt olyan korszakom amikor csak szex kellett, kapcsolat nem és volt amikor már szerelmet is kerestem. Nő vagyok.
2022. febr. 15. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttál még férfit összetörve, mert valami ribi összetörte a szivét? Vagy nőt aki kihasználta a férfiakat? Mindkettőre rengeteg példa van, szóval ez az általánosítás nem helyt álló
2022. febr. 15. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindenkire!!!!!!
2022. febr. 15. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igaz, és ezt csak arra alapozom, amit férfiak mondanak, hogy minden férfi milyen.
2022. febr. 15. 18:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Mindkét nemnek kell jellemzően mindkettő. Az más kérdés, hogy nem mindenkitől. És vannak, akiknek egyik sem kell.

#5: Férfi vagyok. Azt mondom, hogy nem igaz. Most, akkor visszavonod, amit mondtál? :O

2022. febr. 15. 19:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, nekem szerelem is és szex is kell. Szerintem ez a inkább igaz mindenkire, mint a kizárólagosság.
2022. febr. 15. 19:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Nőnek és férfinak is kell a szex és a szerelem is egyaránt.
2022. febr. 15. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem mindkettő. Nő vagyok.

Ha nagyon muszáj lenne választani akkor szex, legalábbis amíg egészséges fiatal(nak mondható) nő vagyok, a szerelem szex nélkül, pl impotens férfi, nem pálya. Majd ha öreg leszek, és nem akarok szexelni :)

N41+F30

2022. febr. 15. 20:13
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

"Férfi vagyok. Azt mondom, hogy nem igaz. Most, akkor visszavonod, amit mondtál?"

Az a baj, hogy könnyebb elhinni az "üres zacsi, teli has" szólást, mert ilyet nem mondana senki annak, akivel ismerkedik. Olyat mondunk a másiknak, hogy "szeretlek", olyat nem, hogy "csak a lyukaid kellenek", ezért utóbbi őszintének hat, és félelmeket igazol.

2022. febr. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!