Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eszetekbe szokott jutni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszetekbe szokott jutni olyan nő vagy férfi akivel 'majdnem' kapcsolat volt és szakítottatok?

Figyelt kérdés
Legyen szó barátság extrákkal, vagy szeretői viszony. Randiztatok. Mozi, vacsi, talalkozgattatok és mivel nem nagyon szépen valtatok el... Eszetekbe szokott néha jutni? De egyébként jól el voltatok együtt?! N29
2022. febr. 15. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de nem lett szakítás. Napi szinten látjuk egymást, mert "majdnem kollégák" lettünk. (Ő szerzett volna nekem munkát...)
2022. febr. 15. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, mai nap is hányingerrel, vagy inkább viszolygással jutnak eszembe az ilyenek (nem véletlenul 'majdnem'kapcsolat)
2022. febr. 15. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Folyt Egyébként jol elvoltunk egyutt igen, leszámítva egy két olyan húzásukat ami kiverte nálam q biztosítékot
2022. febr. 15. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
3# látom robes számban beszélsz, és mindnek valami habaja volt kivéve neked igaz?! Ha jól vontam le a konzekvenciat?! Na az ilyenek nekem mindig is gyanúsnak voltak
2022. febr. 15. 17:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Az egyik állandoan csak szexre ment kozben egy randira se hivott el csak mindig hozzám csapódott po vásárolgatni ha mentem, a legnagyobb otlete annyi volt hogy elvitt autómosoba! Es megint megkerdezte feljohet e hozzam.

Masik meg igaz hogy csak ismetkedés randik voltqk csak még de azert neki allt a pultossal szemezni(azaz elhiv engem randira erre a pultossal szemez, flörtöl mert milyen izgi már, hogy azt hiszik kapós a nőknél)

Hagy ne soroljam a többi pancsert akik nem értik miért nem kellenek senkinek.

Valoban, a sztorikban nekem semmi hibám nem volt.

2022. febr. 15. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Hú akkor bocs... Csak nekem ott kezd némelyik pasi fura lenni aki ocsarol ja az exeit de neki semmi hibája nem volt... Amiket meséltél ugyan ilyen volt az utolsó kapcsolatom. Sajnalom
2022. febr. 15. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:

En azt sajnálom, hogy ilyen út vezet ahhoz, akit aztán nem mer az ember lánya elengedni, akkor sem, ha el kellene, mert a szemeim előtt lebegnek ezek még most is, hogy miken kell átmenni mire találok egy normálisat.

Ez (es hasonlo momentumok az életben) alakítanak ki valahol bennem kapcsolatfüggést. Annak ellenére ia hogy inkább voltam egyyedul mint ilyenekkel vagy bárkivel. De egyetlen normálistol kialakul a függés a sok nem normális miatt:(

2022. febr. 15. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!