Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú évek óta tartó netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú évek óta tartó netes ismeretség?

Figyelt kérdés

Évek óta ismerek egy csajt, viszont élőben eddig még sosem találkoztunk. Amolyan haverság, vagy nem is tudom mi ez. Viszonylag gyakran beszélünk neten. Nem tagadom, nagyon szép nőnek találom... Évek óta van párja.

Szerintetek lehet nála esélyem...? Vagy ez csak egy sima "netes haverság, barátság" lehet? Ne lássak bele többet, mint ami?!

2022. febr. 15. 15:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Netes haver vagy, ha megtudja többet akarsz, le fog rázni.
2022. febr. 18. 13:29
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán mit akarsz tőle ha van párja?
2022. márc. 4. 08:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi ideje beszélgettek, akkor gondolom ezer privát téma is előkerült már. Miért nem kérdezed meg tőle, hogy gondolkozott-e már azon, hogy Ti ketten együtt...

Fel lehet tenni ezt a kérdést úgy, hogy a dolgot ne tedd tönkre, de képbe kerülj az ezzel kapcsolatos álláspontjával.

2022. márc. 4. 09:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mint a 10-es. Nekem is már 7 éve van egy netes barátom. Pont most hívott, beszélgettünk bő egy órát, de soha nem találkoztunk, nem is fogunk, házasok vagyunk mindketten. Megbeszéljük a történéseket, tanácsot kérünk, adunk, támogatjuk egymást. Mi mondjuk már idősek vagyunk, nincsenek felmenőink, akikhez fordulhatnánk.
2022. márc. 4. 10:34
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

"Évek óta ismerek egy csajt, viszont élőben eddig még sosem találkoztunk"

Ez így is marad, szinte egészen biztos. Bármit is csinálsz .

Az ilyen netes dolgok semmit nem érnek. Aki a neten éli az életét, az szociálisan egy zsákutca

#internetszerelem

(Tudom, ti csak haverok vagytok. Olvastam ;-) )

2022. márc. 29. 08:18
 16/21 anonim ***** válasza:
19%
You are far away from sensual #15 if You don't get it...
2022. márc. 29. 20:40
 17/21 anonim ***** válasza:
25%
What..?
2022. márc. 29. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:
93%
Ez szinte tűpontosan elem is megtörtént. Sose lett belőle semmi, én is ráuntam a csajra több év után. Hidd el hülyeség többszáz km-re lévő, foglalt nőkkel foglalkozni, akiket csak a neten láttál, miközben ott megy el melletted 100 másik élőben.
2022. márc. 30. 13:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Először én voltam."

Ha akkor nem jöttetek össze, amikor mind a ketten szabadok voltatok, már nem sok esélyét látom. Persze tévedhetek.

2022. ápr. 12. 18:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Tényleg kellene találkozni. Valahogy muszáj lenne. OTt sok minden kérdésedre választ kaphatsz. Én is így vagyok ezzel, bár csak fél év és más kontextus,de ha gondolod, írj privátot.
2022. máj. 21. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!