Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú évek óta tartó netes ismeretség?
Évek óta ismerek egy csajt, viszont élőben eddig még sosem találkoztunk. Amolyan haverság, vagy nem is tudom mi ez. Viszonylag gyakran beszélünk neten. Nem tagadom, nagyon szép nőnek találom... Évek óta van párja.
Szerintetek lehet nála esélyem...? Vagy ez csak egy sima "netes haverság, barátság" lehet? Ne lássak bele többet, mint ami?!
Ha ennyi ideje beszélgettek, akkor gondolom ezer privát téma is előkerült már. Miért nem kérdezed meg tőle, hogy gondolkozott-e már azon, hogy Ti ketten együtt...
Fel lehet tenni ezt a kérdést úgy, hogy a dolgot ne tedd tönkre, de képbe kerülj az ezzel kapcsolatos álláspontjával.
"Évek óta ismerek egy csajt, viszont élőben eddig még sosem találkoztunk"
Ez így is marad, szinte egészen biztos. Bármit is csinálsz .
Az ilyen netes dolgok semmit nem érnek. Aki a neten éli az életét, az szociálisan egy zsákutca
#internetszerelem
(Tudom, ti csak haverok vagytok. Olvastam ;-) )
"Először én voltam."
Ha akkor nem jöttetek össze, amikor mind a ketten szabadok voltatok, már nem sok esélyét látom. Persze tévedhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!