Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Hogyan kellene eljutnom addig a szintig, hogy a szórakozóhelyen nőket tudjak felszedni, akik eljönnek velem szexelni?
Az én problémám nem az, hogy nem tudok a nőkkel kapcsolatot kialakítani. Oda merek menni, fel is tudom kelteni egy nőnek az érdeklődését. De ezután valami megszakad.
Ez azért érdekes, mert mindenki azt gondolja, hogy ha a nő jelzi, hogy oké, akkor onnan könnyebb minden. Hát nekem akkor válik nehezebbé a dolog. Nem egyszer előfordult már, hogy a nő jelezte az érdeklődését, én meg egyszerűen nem tudtam mit kezdeni, a helyzettel, és otthagytam.
Igen, jól olvastad. A nő jelezte az érdeklődését, én pedig megijedtem, és elmentem.
Nem tudom, miért van ez.
De szeretnék addig eljutni, hogy szexkapcsolatokat alakítsak ki. De mi lesz akkor, ha a nő "szobára" jönne velem, én meg leblokkolok!? Eddig 2 nővel volt intim kapcsolatom. Az egyikkel lefeküdtem, a másikkal csak petting volt.
Nem tudom, miért ijedek meg akkor, amikor egy nő akar valamit, de ez nagyon kellemetlen. Viszont szeretnék fejlődni.

Szórakozóhelyen szerintem ismeretség nélkül a legalja réteg fog veled menni.
Az a minimum, hogy beszéltél előtte 2 mondatot a csajjal, hogy tudd, kit viszel haza.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!