Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Szexinek találjátok a tetkót a bugyi által takart részen?
Kevéssel 30 előtt elváltam. Még a 20as éveim elején láttam egy szalon kirakatában szeméremdomb szélére tetovált kis dolgokat, és azt gondoltam, tök szexi és én is szeretnék. Elmaradt a dolog, de most arra gondoltam, megcsináltatom, megünnepelendő az új életem :)
De eszembe jutott, lehet hogy csak én gondolom hogy szexi ott a tetkó?
2. vagyok
Le hát. Már hiányom van nekem is:(
Nagyon szexi. Azonnal tépem a bugyit, hogy láthassam a többit, aztán már cuppanok is rá!
25/f
Nem, szerintem nem szexi. Alapvetően nem tetszenek a tetoválások egy nőn, de ha igen, akkor valami kis szolid és nem "ott".
32/F
Nem szexi,főleg azon a részen.A szexhírdetők szoktak oda pléboj nyulat meg ilyeneket rakatni.
Én nem szeretem nőkön a tetkót.De ha már mindenáron akarsz,akkor lapockára,vagy hát középre,nyak alá valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!