Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 eves fiu hujenek veszi a 14 eves kislanyt aki szerelmes bele es o tud rola?
Helyesen írni is ugyanolyan gyorsan lehet, mint hibásan. Ha elgépelés lenne nem baj, de hogy j vagy ly, ez nem idő kérdése.
A kérdésedben te is kislánynak írtad magad, egyszerűen még az vagy. Ne sértődj meg mindenen, de nyugi majd ezt is kinövöd és ráérsz akkor 20 éves fiúkkal foglalkozni.
Amúgy Magyarországot nagy betűvel írjuk, de tudom siettél... A suliban is sietsz nyelvtanórán? Akkor megbuktál már párszor nyelvtanból gondolom...
Ne zavarjon itt senkit, hogy a lány kérdezett valamit, s nem azt kérte hogy javítsátok ki a helyesírási hibáit...
Kérdező:
Belém egy 13éves lány szeretett nem is olyan régen.Édes volt hogy szerelmet vallott,de megbeszéltük hogy neki és nekem másra van szükségünk egy kapcsolatban s ha csak szájrapuszit adnék neki,engem már sittre vágnának(enyhe túlzással) :) Szerintem hasonló okokból csinálja veled ezt a srác.
na kedveseim :) tudjatok msn-en en nem hasznalok LY-t :)
nem = n
hogy = h
igen = i
nem tudom = ntom
holnap = hnp
osztaly= oszt,osz,osztaj
na szoval,bye.
amugy nyelvtanom 5-os.azaz 10-es mert romaniaba elek hehehe....meg azer se irom magyart nagy betuvel mert unom a cap lock-ot ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!