Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, igaz az, hogy nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, igaz az, hogy nálatok egy nő iránt először mindig szexuális vonzalom van? Előfordult Veletek, hogy először a bája a kedvessége fogott meg?

Figyelt kérdés

Szerettetek már bele így nőbe, hogy a kisugárzása a lelke vonzott először, nem a lefektetés vágya?

Vagy álomvilágban élek és csak a testi vonzalom alakulhat szerelemmé?

2022. febr. 9. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, természetesen hogy vonz
2022. febr. 9. 14:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos válaszom: Nem vagyunk egy halmaz. Egyének vagyunk, egyedi személyiségjegyekkel. Lehetséges, hogy lesznek közös tetszési pontjaink, de alapvetően mindenkinek más lesz.

De ha ilyen sablonos téeldéeres válaszra vágysz, hát tessék: Nekem a kisugárzása és a bája, mimikája, hangtónusa/hanglejtése, intellektusa, érzelmi intelligenciája stb... fog meg.

Nem, én magamat nem tartom annyira ösztönlénynek. :)

Szívesen! 😊

2022. febr. 9. 14:55
 13/23 A kérdező kommentje:
Na ennyi, ott a pont! 😊
2022. febr. 9. 14:58
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Itt sok olyan dolgot lehet olvasni aminek köze nincs a valósághoz
2022. febr. 9. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem elsősorban az érdeklődés visz közel a másikhoz, az hogy kíváncsi légy rá és áldozz az idődből, figyelmedből. Persze ezt lehetne boncolgatni, hogy mennyire testi meg lelki síkon halad előre, de alapvetően a természet predesztinál arra, hogy a szexuális vonzalom egy triggerpont.
2022. febr. 9. 15:02
 16/23 anonim ***** válasza:

A kisugárzás a külső, ezaz első!

Akár nő akár férfi az illető először a külsőt látjuk meg.

Egyenlőre senki sem gondolatolvasó, senki nem lát bele a másik fejébe.

2022. febr. 9. 15:30
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem lát bele. De ha ott van melletted megismered, látod a természetét, a jellemét .
2022. febr. 9. 15:43
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Azt szoktam kérdezni az ilyenektől, akik szerint "ha nem vonz, akkor nem is kell emberektől" hogy akkor a pinájával vagy a mellével fogsz beszélgetni? Erre meg hallgatnak, nem is szólva arról, hogy a szexuális vonzerő nagyon gyorsan múlik ám a korral, és pillaantok alatt nem fog vonzani, aki korábban vonzott, eleve elég szomorú, hogy még sok -bocsánat a kifejezésért, de idióta- van, aki ezt nem látja át.
2022. febr. 9. 15:49
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem vonz külsőre, szexuálisan, akkor abból csak barát lesz.

Attól, hogy szeretem még nem áll fel.

De majd próbálkozok....szereted állj fel szereted állj fel szereted állj fel...

2022. febr. 9. 16:01
 20/23 A kérdező kommentje:
Látom nem érted a kérdés lényegét. Nem erre céloztam, de már leírtam.
2022. febr. 9. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!