Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megnézett "úgy"? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megnézett "úgy"? L

Figyelt kérdés
Egy nálam kb 15 évvel idősebb férfi ismerősöm a lépcső előtt állt, köszöntünk egymásnak, aztán én felmentem a lépcsőn, és amikor megfordultam láttam hogy felém nézett. Más akkor nem volt ott a közelemben. Ezelőtt voltak olyan szituációk ahol "végigmért", de ezek régebben voltak nagyrészt.
2022. febr. 5. 15:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen megnézett , hogy milyen jó lenne meghágni a kis suncit.
2022. febr. 5. 20:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Normalis stilusban legyszi:D
2022. febr. 5. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Intim aktivitást szeretett volna veled létesíteni. A végén ejakulációval befejezni.
2022. febr. 5. 21:21
 14/17 anonim ***** válasza:

#13:

😂😂😂😂

2022. febr. 5. 21:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Közösülésre számít veled.
2022. febr. 5. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Bevállalna veled egy horizontális tangót.
2022. febr. 5. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan végigmért. Én is ezt tenném a helyében. :D És ez teljesen normális.
2022. febr. 6. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!