Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános, gyakori, hogy interneten alakult beszélgetésnek kötődés, vonzalom lesz a vége? Legalább egyik oldalon?
Anonim levelezésekről van szó. Nem sok ilyen beszélgetésben volt idáig részem, de mindben végül vagy egyik-vagy másik oldalon túlzott ragaszkodás, vagy akár vonzalom alakult ki.
Pedig ártatlan beszélgetések voltak, nem ismerkedési célúak.
Anonim beszélgetésből, hogy lesz vonzalom? A vonzalom fizikai. Legalább képet látnod kell az illetőről.
Kötődés kialakulhat, ha jó beszélgetni az illetővel, de szerintem ez valójában a magány jele...
Volt ilyen, mondjuk nem volt teljesen anonim, a Fb profilját ismertem,soha nem találkoztunk személyesen. Egy ideig szerelmes voltam belé, rengeteget leveleztünk. Aztán jött egy hús-vér szerelem és megszakadt a kapcsolat.
Anonim levelezésnél is simán kialakulhat gyengédebb érzelem az elképzelt és idealizált másik iránt. De ha nem tud hová fejlődni a dolog (megmarad az anonim levelezés szintjén), előbb-utóbb kifullad, elhal.
Nekem alakult már ki ilyen, de mi beszéltünk szexről is chat is volt. Nagyon rossz volt mikor vége lett, annyira hiányzott, mert minden nap beszéltünk, mindenről.
Nő
Attol fugg a masiknak van e párja es az mellett keres e vkit. Az ilyenekkel semmifele kotodes nem alakul ki
A fuggetlenekkel barmelyikkel kialakulhat 10 bol 10 el is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!