Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálta? Történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálta? Történt már valakivel hasonló?

Figyelt kérdés

A szaunában ültem, amikor egy 40 év fölötti nő bejött, és megkért, hogy segítsek levenni a nyakláncát. Tök idegen volt számomra, ez így azért egy kicsit fura, nem? Utána beszélgettünk kicsit, majd kint a medencében elmentünk egymás mellett, és odaszólt, hogy ugye jó a víz?

Nem tudom mire vélni, mert ilyen még nem történt velem. Talán akart valamit tőlem, de az is felmerült, hogy lehet egy kicsit őrült, vagy meg ez egy teljesen normális dolog volt a régi időkben, és csak én gondolom túl?

2022. febr. 4. 01:31
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Azt akarta, hogy hágd meg.
2022. febr. 4. 02:16
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
A kapcsolatot akarta csak felvenni, ubja önmagát, így mással akarja szórakoztatni magát. Vannak ilyenek, akik tök jó nőnek érzik magukat, ezért művelik, közben meg kiderülne idővel róla, hogy sajna ő is csak "Alma szindrómás": kívül okés, de belül...? Kukacos.
2022. febr. 4. 02:51
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem találkoztál még szimplán nyitott, kedves emberekkel?
2022. febr. 4. 07:10
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Élő példa hogy a nő kicsit is kedves és akkor már tuti hogy akar valamit...
2022. febr. 4. 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2022. febr. 4. 07:37
 6/6 A kérdező kommentje:

4.: Élő példa, hogy kérdezek valamit, aztán rögtön a másik szájába adják, hogy mit is gondol.

Egyébként nem, nem találkoztam még kedves, nyitott emberekkel, akiknek ne lett volna valamilyen mögöttes szándéka.

2022. febr. 4. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!