Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám "szabotálni"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám "szabotálni" egy barátom kapcsolatát?

Figyelt kérdés

Alapesetben természetesen nem tennék ilyet, de úgy érzem (és ebben mások is megerősítettek), hogy az illető barátnője rendkívül rossz hatással van rá, teljesen az ujjai köré csavarta, és nagyon nem jó irányba mennek a dolog. Hosszú lenne leírni az egész sztorit, lényeg a lényeg, beszéltem, beszéltünk mindkét féllel, nem egyszer, nem kétszer. Bevallom őszintén, a barátnője egyáltalán nem szimpatikus, a barátomat viszont szeretném kimenteni ebből a toxikus és önveszélyes kapcsolatból.

Huszonévesekről van szó egyébként

2022. febr. 1. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Neked van kapcsoltatod? Foglalkozz inkább azzal....

Mit szólnál te bele más kapcsolatába életébe? Ha a barátod nem érzi jól magát vele majd szakit vele... NEM A TE DOLGOD!

2022. febr. 1. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz és nem is szabad mit tenned, hacsak nem a barátod fordult hozzád. Elhiszem, hogy rossz nézni, de ezzel max a barátodat veszíted el. Tapasztalat.
2022. febr. 1. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Amit tudsz tenni, hogy megbízol a barátod józan ítélőképességében, és bízol benne, hogy maximum 2-3 éven felnyílik a szeme, és elhagyja.

Nehéz lesz, de sajnos semmi más nem működik. Ha a barátod kér tanácsot, elmondhatod neki az őszinte gondolataidat a csajról, de ha rátámadsz, akkor sajnos a barátodat veszíted el.

Tudom, mert én pont a barátod helyében voltam, és végül szakítottam a toxikus kapcsolatommal. Mégis annak a családtagnak vagyok a leghálásabb, aki bár utálta az exemet, nem szólt bele, hanem bízott bennem, hogy ráébredek, mennyire jó is ez a kapcsolat.

2022. febr. 1. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok.

* mennyire NEM jó is ez a kapcsolat, pont kihagytam a lényeget

2022. febr. 1. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hm... tetszik a csaj, megadod a számát? :)

Viccen kívül sehogy. Voltam hasonló helyzetben, amikor mindenki közém és a barátnőm közé akart állni - sok ellenséget gyűjtöttem :)

2022. febr. 1. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az életben többet nem állnék szóba egy hozzád hasonló "jóakaró" baráttal. A véleményedet elmondhatod neki kultúráltan, de ennyi. Egy felnőtt ember helyett nem neked kell döntést hozni, ha elege lesz, akkor szakít a nővel vagy lehet helyre jön a kapcsolatuk.

Akkor megérteném, ha mondjuk verné, de a szavaidból nem tűnik ennyire drasztikusnak a helyzet.

2022. febr. 1. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben ebbe se szólj bele
2022. febr. 1. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!