Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Piramis - Ha volna két életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Piramis - Ha volna két életem című dalàra emlékszik valaki? Úgy érzem, a mondanivalója tökéletesen jellemzi a mostani életem. (Bővebben lent )

Figyelt kérdés

Évek óta kapcsolatban vagyok egy nagyszerű emberrel. Neha napján úgy érzem, a szerelem már alább hagyott ( de nem tünt el) , néha viszont pont annyira szerelmes vagyok belé, mint a legelején. Egy nagyszerű ember, okos, kedves, vicces, illemtudó és még sorolhatnàm.

Nagy benne a tenni akarás,tudom hogy sokra fogja vinni. Nagyszerű apa és férj lenne belőle, mellette boldog életem lehetne (jövőben is)

És itt jön a csavar a történetben.

Már az elején leszögezném, hogy nincs semmilyen harmadik fél, es senki aki miatt ezt gondolnàm.

De mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretnék egy kicsit szabadabb lenni. Szeretnék másokkal is ismerkedni. Eltünödöm azon, hogy massal hogyan alakulhatna az életem?

Nem tudom , hogy a szívemre, vagy az eszemre hallgassak? A szívem keresné az újat, a kalandokat, azt hogy szabad legyen. Az eszem viszont tudja, hogy nekem mellette lenne a legjobb.

Nem akarom öt megbantani, ö meg ennyi idő után is nagyon szerelmes belém. Volt valaki ilyen helyzetben? Hogy döntött végül?

2022. jan. 31. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Semmi baj szivem, csupán szellemi fogyatèkos vagy. Tudod mit csinálj?

Szakíts vele ès menj bulizni. Èlj még egy kicsit másokkal is. Élvezni fogod. Kb fél-egy évig. Aztán megfogod unni, és rájössz hogy mit is vesztettél el. Akkor lehet hogy majd megpróbálod visszakönyörögni magad. De addigra késő lesz. Mert a férfi akinek annyi volt a bűne, hogy szeretett addigra felkaparja magát a padlóról és jò eséllyel talál egy olyan lányt aki értékeli. Ès kettőtök közül ő fog jobban járni..

2022. jan. 31. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne szellemi fogyatékos? Ahj.

A monogámia a társadalmilag elfogadott, de szerintem természetes, hogy időnként megtetszenek új emberek, nem csak az az egy. A kérdés, hogyan döntesz.

2022. jan. 31. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az élet. Senki nem tudhatja ezt jobban nálad. Ez olyan választás, amiben egyedül vagy. Semmilyen tanácsnak semmi értelme. Ez ahogy írod két külön élet egyik sem jobb mint a másik.
2022. jan. 31. 21:34
 4/4 anonim ***** válasza:
57%
En tanacsolom, h szakits vele 1 eleted van, menjel bulizni. Ha sikerult annyi becsicskitanod ezt a jo embert, akkor meg talan meg is var teged, amig kibulikazod magad.
2022. febr. 1. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!