Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hittem nagyon sokáig abban hogy minden nőnek romantikus szerelem kell?

Ha egy alfa vinne virágot hidd el oda lennének meg vissza.
De amikor egy nyomi visz virágot akkor nem.

#4 A romantika nem a virág, hanem annak az érzése, hogy a másikkal összetartoztok. Ha egy vörös rózsát kapok és ezért a másik elismerést vár, akkor nem ezt érzem, hanem azt, hogy a másikat gyámolítom. Ha az a rózsa rólam szól, akkor örülök neki.
Attól fog rólam szólni a rózsa, hogy nem róla szól. Magabiztosan adja át, megvárja a reakciómat, de nem érzi rosszul magát, ha nem kiemelkedően pozitív illetve nem beszél róla sokat, ha pozitív, hanem egy válrándítással elintézi és a jövőre koncentrál.
Pl. Nem szeretem a rózsákat, tényleg csak nem akart üres kézzel jönni, ùgyhogy vett egyet. Miután átadta és megdícsérem beszélgetésindítónak megjegyzi, hogy nem is tudja mi a kedvenc virágom.
De magabiztosan, nem úgy, mintha egy matekvizsgán ülnénk...

Nem értem, milyen romantikáról beszéltek, többségetek azt a látszat giccset tudja csak művelni, amit az ócska filmekben lát és azt is csak érdekből. 😂
Az igazi romantika nem itt kezdődik, hanem ott, hogy egyedi, személyre szabott és szívből jön. Az pedig akkor megy, ha már vannak érzelmek, vonzalom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!