Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy emiatt elkezdett érdekelni a lány?
Van egy lány aki régi barátom. Sokszor észrevettem rajta, hogy bejövök neki de nem érdekelt különösebben. Sok tekintetben alattam áll úgymond. A lány nemrég szakított így visszajött a baráti társaságunkba. Mivel nagyon kivolt így kicsit àpolgattam a lelkét, és sok időt töltöttünk kettesben. Én komolyat még mindig nem akartam tőle de jò volt hogy mennyire rám állt.
Ezt a lány régi pasija nem nézte jó szemmel, és belém állt úgymond. Nem volt verekedés csak beszólt egy szórakozóhelyen és nagyon felhúzott. Nem tudtam neki visszaszòlni semmi érdemlegeset. Napokig forrtam is a dühtől. De mivel a lány velem van így gondoltam én nyertem. Azóta jobban rákapcsoltam hogy magamba bolondítsam. Le is feküdtünk többször. De ez nálam tényleg arról szól, hogy annak a bunkónak fájjon kicsit. A csajt amúgy nem is kívánom sokszor. De emberileg tényleg jòkat beszépgetünk. Ilyen alapokkal lehet kapcsolatot építeni?
Mièrt baj az, hogy nálam keresett vigaszt? Nagyon jò partner vagyok. Az ágyban is, meg emberként is. Jòl jár azzal hogy velem lehet kicsit.
Ő meg a szürke kisegér kategória. Szegény anyagi körülmények közül jön, és külsőre is csak egy gyemge közepes. A vègén úgysem tudja meg hogy nekem csak azért kellett, hogy az exének törlesszek. Lesz pár jó élménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!