Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz ilyen hamar párt keresni?
Egyik ismerősömnek novemberbe meghalt az élettársa akivel 3 evet éltek együtt állítólag boldogságban. A pasi a következő hónapban már nőknek írogat ismerkedési szándékkal..
Csak én gondolom h szánalmas?

Ismerek olyat akinek autobalesetben halt meg a férje, 3 gyerekük volt. Anyjok már kövi hónapban kitette facebookra hogy kapcsolatban X-el. Vigyorgós puszilkodós képekkel. Az a durva, hogy az elhúnyt férj anyja is jár velük utazgatni, együtt is laknak talán, stb. A gyerekek is tök vidáman vannak, a pasit ölelgetik a képeken.
Apám halála után az élettársa 2-3 hónap múlva már mással élt. Ő is előszeretettel viszi mamámhoz (apai nagyi) az új pasit és itt is "teljesen természetes".
Nem azt mondom hogy szánalmas, inkább fura, szomorú hogy ennyit jelent az ember másoknak..

2:
Direkt írtam kegyelmit. Hiszen a külvilág felé szól ez a gesztus nagyon sokszor. A kegyelet pedig magához az elhunythoz. Ha nem szívből jön a gyásznak az a fajta feldolgozása, hogy feketében egy évig otthon él valaki, akkor szerintem az már túlmutat a kegyeleten.

Nem.
Senkit nem szabad hibáztatni ezért, és senkinek nem szabad pálcát törni a feje felett.
Ha neki úgy jó és jobban érzi magát akkor csinálja.
Nincs mire várni.

Ennek ezer oka lehet, pálcát törni semmiképp sem szabad
-lehet, hogy mégse volt akkora a boldogság mint aminek tűnt
-lehet, hogy keményen társfüggő a krapek
-lehet, hogy a nőnek halálos betegsége volt, szóval a gyász folyamata már jóval előrébb jár..
Ez persze mind csak találgatás.
Az életnek muszáj tovább mennie ez tény, pláne ha fiatalon ér ilyen csapás. Kicsit morbid, de mi a párommal meg is dumáltuk,(ő hozta fel) hogyha neadjisten valamelyikünk idő előtt felrúgja a bocskort akkor ne üljünk bele hosszú évekre a siratásba, természetesen gyászoljuk meg egymást tisztességgel,de ne legyen bűntudatunk tovább lépni ha már úgy érezzük menne.
Szomszéd faszinak egy keddi napon halt meg a felesége, csütörtökön már nagynénémet randira akarta hívni. El se volt temetve még szerencsétlen nő, na ez tényleg erős azért szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!