Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam a tudtára, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a tudtára, hogy nem mindig arra vágyom?

Figyelt kérdés

Már többször beszéltem a barátnőmmel, hogy több összebújásra vágyom, de nem igazán lett változás. Ha pl kicsit összebújunk alvás előtt vagy csakúgy, ő egyből a szex felé terelné a dolgot, pedig nekem nem mindig erre van szükségem, sokszor inkább csak az intimitásra, ami miatt volt már konfliktusunk is.

27/F

2022. jan. 28. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Mást akarunk" írod a megjelölésnél.

Nos, igen, pontosabban nem csak hogy mást akartok, más az igényetek, máshogyan vagytok beállítva fiziológiailag. Sajnos ez nem az a kérdés, amit meg lehet beszélni észérvekkel, ez nem az "üljünk le és beszéljük át"

Vagy passzoltok, vagy nem.

Ha kívánod, kívánod, ha nem, nem.

F

2022. jan. 28. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mindent meg kell beszélni. Ezt is beszéld meg vele.
2022. jan. 30. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk már ezt a megbeszélést! Már régen el van b*szva az, amit meg kell beszélni. Ugyanis a megbeszélés csak arról szól minden esetben, hogy akkor ki is engedjen... egy ideig... ugyanis utána mi fog változni? Semmi! A szex meg pont az a téma amit csinálni kell, nem megbeszélni. Ha valaki szereti a szexet az csinálni is akarja. Amelyik meg nem, az meg csak kifogsokat keres. Ezen mit lehet megbeszélni? De tényleg? Olyan embert kell találni, akivel kölcsönösen azonosak az igényeitek.
2022. jan. 31. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13# +1

Teljes mértékig egyetértek

2022. jan. 31. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, csak az emberek a bokájukat is összef*ssák attól, hogy el kell engedni a másikat ha nem passzolnak. Na ezért van ennyi rossz vagy megalkuvó házasság. Bammeg, egy házasságban arról beszélni hogy nincs szex? Vagy havi egy kötelező? Nekem ez olyan mintha az ellenségemmel kellene élni, mert hát házas vagyok. Itt meg csak egy szimpla semmi együtt járás van, és már az elején felmerült az eltérő libidó probléma. Ez csak rosszabb lesz, erre mérget lehet venni. Sebaj, pár évig el lesznek megy a szenvedés, majd még húzzák egy darabig. Semmi értelme.
2022. jan. 31. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!