Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akarhat valamit vagy? Vagy csak én hiszem azt?
Lány vagyok s akiről a sztori fog szólni az is lány szóval (munkatárs féle amúgy):
Nagyon rendes velem.. csomószor ölelget meg odabúj hozzám s simogat.. meg múltkor is megfogta a kezem birizgálta az ujjaimat meg ilyesmik... Valahogy velem első talinál már tök rendes volt meg ilyenek...
Egyik nap is meglátott egyből megölelt megsimogatta a nyakam arcom s adott 2 puszit... Meg kölcsön adtam a pulcsimat s mondja hm.. rajtam lesz az illatod hm..isteni hm.. Na meg a fenekemet is megfogta már...
Lehet elégé rosszul fogalmaztam de érdekelne szerintetek mi lehet..? Csak azért csinálja ezeket mert ilyen barátkozó típus vagy lehet vagyis hát talán érezz valamit??
Tuti hogy vagy biszex vagy leszbi.
L18
20:24
nem akkor nyilván akarhat valamit.. szerintem.. vagy csak szórakozik..
hmmm, furi, szerintem akar valamit Tölled!
Nemhiszem hogy egy 100%os hetero nő fogdosná egy másik nő fenekét, meg ezek a simogatások, érintések.
Lehet hogy probál jeleket adni, vagy infókat kiszedni belölled azzal hogy hogyan reagálsz ezekre a dolgokra, hogy megtudja van-e esélye.
22/L (leszbikus).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!