Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akarhat valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akarhat valamit vagy? Vagy csak én hiszem azt?

Figyelt kérdés

Lány vagyok s akiről a sztori fog szólni az is lány szóval (munkatárs féle amúgy):

Nagyon rendes velem.. csomószor ölelget meg odabúj hozzám s simogat.. meg múltkor is megfogta a kezem birizgálta az ujjaimat meg ilyesmik... Valahogy velem első talinál már tök rendes volt meg ilyenek...

Egyik nap is meglátott egyből megölelt megsimogatta a nyakam arcom s adott 2 puszit... Meg kölcsön adtam a pulcsimat s mondja hm.. rajtam lesz az illatod hm..isteni hm.. Na meg a fenekemet is megfogta már...

Lehet elégé rosszul fogalmaztam de érdekelne szerintetek mi lehet..? Csak azért csinálja ezeket mert ilyen barátkozó típus vagy lehet vagyis hát talán érezz valamit??

2010. szept. 9. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Oké, ha egy pasi csinálja ezt veled, akkor is barátkozó típusnak hiszed?
2010. szept. 9. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Tuti hogy vagy biszex vagy leszbi.

L18

2010. szept. 9. 20:26
 3/7 A kérdező kommentje:

20:24

nem akkor nyilván akarhat valamit.. szerintem.. vagy csak szórakozik..

2010. szept. 9. 20:45
 4/7 Veky ***** válasza:
hát igen, vagy akar valamit vagy megtréfál... sztem tervezz ki haditervet, kérdezz két főkérdést, és ha olyan válaszokat ad, mint aki meg akar tréfálni, akkor hagyjad, ha pedig nem olyan válaszokat ad, mint aki csak viccből csinálja, akkor tisztázd a nemi intentitásod vele.. Ja, és csak finoman, meg ne sértsd... :D
2010. szept. 12. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Összejönnél vele ha komolyan gondolja?:)
2010. szept. 12. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
19/L
2010. szept. 12. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:

hmmm, furi, szerintem akar valamit Tölled!

Nemhiszem hogy egy 100%os hetero nő fogdosná egy másik nő fenekét, meg ezek a simogatások, érintések.

Lehet hogy probál jeleket adni, vagy infókat kiszedni belölled azzal hogy hogyan reagálsz ezekre a dolgokra, hogy megtudja van-e esélye.

22/L (leszbikus).

2010. szept. 13. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!