Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez két ember között jelent valamit?
Megpróbálom leírni a helyzetet.
A lány megy a pasi irányába, felveszik a szemkontaktust, de a lány sokszor lepillant a földre közben. És amikor közelebb ér a sráchoz, akkor a srác kicsit rámosolyog.

Igen, azt jelenti, hogy felvettétek a szemkontaktust, a lány sokszor lepillantott a földre, s amikor közelebb ér a sráchoz, akkor ő kicsit visszamosolygott.
Hogy a fiú esetleg a lány esetlenségén mosolygott vagy szívszerelmesen ránézett, mi itt nem tudjuk eldönteni.

Hát nem tudom ki melyik szerepben volt, de a lányrészéről azt jelenti, hogy baromira nem jön be a pasi, meg a helyzet is ciki, a pasi részéről meg gőgös önbizalmat jelent.
A pasikkal mindíg az a baj, hogy azt képzelik a nő is úgy működik mint ők, pedig nem!
A legritkább esetben fog egy nő szembehelyezkedni az ilyen szituval ha nem tetszik neki, inkább menekül előle.
Ez afféle "defenzív önvédelem" és van olyan ahol tanítják is a nőknek, hogy ne váljanak zaklatás áldozatává.
Ezt mint pasi mondom.
Az elso ketto valaszra irtam hogy nem ertem, nem a tiedre.
8-nak meg: En lany vagyok, es csak akkor nem tudom tartani a szemkontaktust, ha nagyon bejon egy pasi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!