Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálná 9-10 szer vele?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem annyira jól smárol akkor smárolna vele a másik kb..9-10szer2010. szept. 9. 17:33
2/9 anonim válasza:
nyílván haa barátnőm akkor igen :D mert szeretném és nam azaa lényeg hogy hogy smárol :d
4/9 anonim válasza:
9-10 után 9-11 jön ami ugye nevezetes dátum, kérdezd csak meg bármelyik new yorkitól.
5/9 anonim válasza:
nagyon sz@rul fogalmaztad meg,én nem érteni ezt a kérdést.
6/9 Kamuuu válasza:
Én értem azt gondolja hogy ha ő mondjuk nem jól smárol akkor a párja vajon smárlna vele 9x 10x ???? én ezt vettem le belőle:D
7/9 anonim válasza:
Ez a lényeg amit az utolsó írt!
F@szság az egész...!
Sztem ja, de 11-edjére nem fog meglátod!
8/9 rondakutya válasza:
Aahhh asszem értem. Lebukott a pasid vagy csajod? És azt hazudta vagy nem hazudta, hogy igazából baromi szarul smárolt akivel félrelépet, csak azt nem érted, hogyha már olyan nem volt jó akkor miért csinálta? :)
9/9 anonim válasza:
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:41
:) Ez nagyon tetszett,ezert szeretem a gyakorikerdeseket.
Es meg aktualis is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!