Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Milyen stilusu lányt szerettek? (öltözködésileg)
Figyelt kérdés
ugy értem hogy annyi o*csát látni az utcán..(miniszoknya, köldökig kivágott felső...) de vannak sportosak is (deszkás cipő, szakadt gatya...)
hogy öltözzön a te jelenlegi vagy jövöbeli barátnőd?:)
2010. szept. 8. 22:44
1/11 anonim válasza:
deszkás cipőt szakadt gatyát nem nevezném sportosnak ... az inkább igénytelen
legyen diszkrét de elegáns feltűnő de titokzatos az öltözködése, magyarán mint egy nő érted :) adjon magára!
2/11 anonim válasza:
oltozzen belatasa szerint,de azert ne rakja ki mindenet.
3/11 anonim válasza:
csőfarmer, jo vékony lányokon:)
az tetszik, szexi
4/11 anonim válasza:
nő legyen nőies,ne sportos,ne emós,ne hulla stb
5/11 anonim válasza:
szerintem n öltözködjön. az a legszexibb. najó..azért nem mindenkinél.xD
6/11 anonim válasza:
punk, goth, legjobbak :PPP
25/F
7/11 anonim válasza:
Hát, szerintem is inkább nőies legyen, ne sportos. Például ha szoknyát, magas sarkút felvesz rendszeresen hétköznapokon is, azt nagyon szeretem. :)
8/11 anonim válasza:
Elegánsan szexis, nőies, vagy romantikus. Én ezeket szeretem. Szóval: miniszoknya, magassarkú, miniruha, csipkés felső, harisnya stb. Nőt akarok, nem egy szakadt gatyás kisfiús hülyegyereket.
9/11 anonim válasza:
Osztom 23:20 véleményét, nekem is ők a kedvencek.
21F
10/11 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 12:09
Hát igen, de sajnos nem könnyű ilyen barátnőt találni, úgy hogy én nem vagyok semmilyen subkult tagja :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!