Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szabad" megpróbálni leszoktatni valakit az egészségtelen szokásairól?
Ha mindenáron azon vagy, hogy leszoktasd, és napi szinten téma ez, állandóan győzködöd, az a másik személyes terébe való beleszólás.
Ha elmondod a meglátásaidat, határozottan, de nem erőszakos módon, az teljes rendben van.
A leszokás mellett neki kell döntenie. Én sem más miatt, hanem magamért szoktam le. Eleinte nem volt bajom az energiaitaltól, de ahogy fogytam, már másképp hatott ugyanaz az adag, és meghajtotta a szívemet, rémálmokat okozott. A reggeli eitaltól pl. sokszor 23-kor sem tudtam elaludni.
"De abban igazatok van, hogy az ő élete, az ő egészsége."
Az mennyire szép, hogy mikor idegen kövéreket szidnak, akkor csak "aggódnak az egészségéért", de ha a szeretett ember teszi tönkre magát, az az ő élete, ő egészsége. A kettő fel van cserélve, az idegen az, akit le kell szarni, és a párunk az, akiért aggódni kell.
Fokozatosan csökkenteni kell a napi adagokat. Sokat dolgozik éjszaka akkor változtatni kell, hogy csak nappal dolgozzon. A nappali alvás nem ér fel az éjszakai alvással. Hirtelen nem lehet megvonni a koffeint. Ingerlékenység utána erősödő fejfájás, hosszan tartó fejfájás hányást okoz.
Le lehet szokni róla csak fokozatosan. Helyette igyon kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!