Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is igy van vele,hogyha a felesegem látná,hogy miket irok ide tuti elválna tolem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 14:14
2/13 anonim válasza:
Párom is ha látná ő is igy lenne
3/13 anonim válasza:
Én fel tudnám vállalni az itteni tevékenységeimet.
4/13 anonim válasza:
Én fel szoktam olvasni az érdekesebb témákat. Mindig kíváncsi az én hozzászólásomra is. Egyet szoktunk érteni, szerintem ezért is működik jól a kapcsolatunk. Nincsenek tabuk, őszinték vagyunk egymáshoz.
5/13 anonim válasza:
az a kisebbik baj, engem feljelentene
6/13 A kérdező kommentje:
:) szakadok rajtatok :)
2022. jan. 13. 14:50
7/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem vicces, rengetegen élnek hazugságban. Remélem a feleséged véleménye is olyan, amitől elválnál tőle egyből.
8/13 A kérdező kommentje:
csak nem szereti ha rasszista kerdesekben szolalok fel
2022. jan. 13. 15:33
9/13 anonim válasza:
Én azzal szoktam szórakozni, hogy a férjemnek felolvasok kérdéseket és válaszokat, volt már, hogy az én válaszomra mondta, hogy "Na, ez is hatalmas f.szság." :D Nem írok olyanokat, amikből probléma lenne egyébként.
10/13 anonim válasza:
Exem es a mostani szerint is amiert itt lehet pasizni nem lehetnék itt fent.
Exem elott nem titkoltam viszont minden nap utálkozott gyűlölködött velem ha gyk zom
Az uj pasim is betegesen féltékeny, neki annyit mondtam mikor meglátta, hogy nem másnak írok, hanem csak fórumozom. Nem ismeri a gyk t. De ha vele vagyok nem pötyöghetek a telefonon. Igy a háta mögött vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!