Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik szeretik a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik szeretik a nagy melleket és mégis egy kismellű nővel jöttök össze, együtt maradnátok akár életetek végéig is ha a barátnőtöknek nagyon nagyon pici melle lenne?

Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 09:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%

Nekem kis mellem van (nem nagyon pici, de azert kicsi). Sosem jottem ossze olyan ferfival, akinek a nagy mellek tetszettek. Olyanokkal voltam egyutt, akik a kicsiket jobban kedvelték, vagy pedig nem ez volt a fó szempont a kulsot illetoen, hanem az arc vagy a fenék.

Ez olyan, hogy en se jonnek ossze kover vagy kopasz ferfival, mert nem vonzo szexualisan. Masnak meg igen.

2022. jan. 12. 09:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a nagy melleket, de nem ez az első számú szempont szóval a valasz igen

25f

2022. jan. 12. 09:33
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem aki csak a nagy mellekre izgul, akinek ez fontos szempont, az nem jön össze kismellűvel. Nekem is kis melleim vannak, mivel alapból is vékony vagyok, az én testemen hülyén is nézne ki a nagy mell. Mindig tapadtak rám a pasik, mert sokaknak bejön ez az alkat, de szerintem a nagy mellet szerető pasik nem nálam nyomulnak és ez rendben is van így. Nekem meg külsőt illetően kizáró ok pl. a túlsúly és a kicsi farok.
2022. jan. 12. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Nekem többnyire nagy mellű barátnőim voltak, de esküszöm nem volt szempont soha nálam, csak így alakult. Ami a szempont viszont az arca, a mosolya (mármint hogy mosolyogjon sokat :) többi külsőségből pedig csak annyi, hogy legyen igényes magára. Valamit (akármit) mozogjon, tisztálkodjon rendesen. Meg például sokkal vonzóbb egy nő, ha kezdeményez szexnél, felszabadultan, beleéléssel tudja tenni - akármilyen is a testi adottsága, mintha "tökéletes" testtel egy darab fa érzetét kelti - érted :D

Konkrétan válaszolva a kérdésedre én úgy gondolom, A-tól D-ig jó teljesen, nem a mell mérete hozza meg és tartja fent a vonzalmat, hanem a két fél viszonya.

2022. jan. 12. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Engem sokáig nem érdekeltek különösebben ezek a paraméterek, de aztán rájöttem, hogy tök nagy hülyeség toleránsnak lenni a másokkal, ha általában ők sem azok, szóval ez egy jó szűrő arra, hogy kire ne vesztegesse az ember az idejét.
2022. jan. 12. 09:48
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Mikor összejöttem egy lánnyal, soha nem tudtam mekkora a melle. Nem ez volt a döntő szempont, hanem maga a személy. A mellméretével később szembesültem, de akkor meg elfogadtam, hiszen hozzátartozott, ami akár pici, akár nagy.

Természetesen, egy lányon kivehető, hogy mekkora melle van ruhán keresztül is, de mégsem ez játszotta a szerepet a választásban.

Kérdésre válaszolva: igen.

2022. jan. 12. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

6. Azért 80%-os pontossággal lehet látni egy nő mellméretét ismerkedéskor. Ha nem állandóan nagykabátban vagy vastag pulcsikban látod, meg már láttál egy pár mellett előbb ruhában, aztán ruha nélkül, akkor ez nem bonyolult.

Kérdező: Engem izgatnak a nagy mellek, de a páromnak kis mellei vannak. Viszont még ha csak a külsejét nézem akkor is bőven tud más dolgokkal "kompenzálni". Számomra szép arc, jó alak. Ez bőven elég.

2022. jan. 12. 11:58
 8/12 anonim ***** válasza:
54%
Mindig is kifejezetten a nagy melleket szerettem. Aztán beleszerettem egy lányba, akinek kifejezetten kicsi volt (70A). Imádtam. Nem csak őt, a kis cicijeit is. Azóta is imádom a kis melleket, nem mondom, hogy a nagyok már nem tetszenek, de legalább annyira tetszenek a kicsik, vagy még jobban.
2022. jan. 12. 13:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt bajom a kismelluekkel, csak ne legyen 0 seggu és 0 mellu, mert az nem vonzo.
2022. jan. 12. 14:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam.
2022. jan. 12. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!