Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok akivel nemrég költőztetek össze, felvenne a telefonjaval a beszelgetéseiteket, ezt mutatna a rokonainak. Ígx mutat be?

Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Beteg
2022. jan. 10. 17:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy egyszer intimebb beszélgetést vegyen fel, aztán visszaèljen vele. Elég ijesztőnek találnám.
2022. jan. 10. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Jeeeeezus
2022. jan. 10. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elköltöznék, és a fejemet a falba verném, hogy eddig miért nem tűnt fel, hogy pszichiátriai problémái vannak.
2022. jan. 10. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Maganelet kiteregetése.

A személyes szférám sérelme.

Parkapcsolatban nem osszetarto.

Eretlen kapcsolatra a srác.

2022. jan. 10. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg büntethető, ha beleegyezés nélkül készít hanganyagot privát beszélgetésről. Pláne akkor ha mutogatja is. Természetesen repülne azonnal és még pert is akasztanék a nyakába. Mégis ki az az idióta aki így mutat be valakit a családnak? Pláne a barátnőjét, netán leendő feleségét? Nincsenek a srácnak tökei vagy mi, ahhoz hogy személyesen és kulturáltan végigcsináljon egy családi bemutatást?
2022. jan. 10. 17:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mármint úgy, hogy én nem tudok róla? Az komoly probléma lenne és nagyon haragudnék érte. Ha élőben nem találkoztam még velük, de már be akar mutatni, akkor tegye videóhívásban vagy simán telefonon, kihangosítva, annak sokkal több értelme lenne és a másik se fog kiakadni rajta.
2022. jan. 10. 17:17
 8/10 anonim ***** válasza:
10%

Isteni. Nem kell áthívniuk engem beszélgetni, mert már saját kézből tapasztalták a személyiségemet, ráadásul azt is, ahogyan a gyermekükhöz viszonyulok.

Szerintem elég okos megoldás.

2022. jan. 10. 18:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Bnám ki a kva anyjába, de azonnal.
2022. jan. 11. 07:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom, ez még illegális is.

Az tuti, hogy én lelépnék.

2022. jan. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!