Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor volt az első komolyabb kapcsolata, illetve az első szexuális élménye?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 15:47
11/21 anonim válasza:
Nem volt párom és szűz is vagyok.
Valószínűleg ez már így is marad
21F
12/21 anonim válasza:
Első szex 20 évesen, első kapcsolat 23 évesen.
13/21 anonim válasza:
16 evesen mindketto, az elso parommal
14/21 anonim válasza:
Mindkettő 20 évesen, a lány akkor volt 17.
15/21 anonim válasza:
18 évesen jöttem össze a férjemmel, 20 éves voltam, mikor először szexeltünk. Majdnem 30 éve együtt vagyunk.
16/21 anonim válasza:
Sokakat lepontoztam akik nem bírtak a vérükkel😁👎🏻
17/21 anonim válasza:
A pasik beszelik rá a nőket a szexre. Van ebben zsarolas is foleg fiatalon. Ha nem szexelsz lelép es kesz .
A lányok nem a verukkel nembirnak hanem szerelembol aldozatkészek.
En tinikent anno nem is ertettem miert akar minden pasi szexet. Meg ha szexet akarnak a nőt miert nem?
(Szex utani ghosting kihasználas hutlenség nagyon jellemzo foleg a fiatal pasikra)
18/21 anonim válasza:
Abszolut nem ertettem minek akarnak szexet, ha utana a nő nem kell csak addig, mig nincs szex.
Azaz miert akarnak akkor olyat amitol a nő nem kell.
19/21 anonim válasza:
És ezek a szexel zsaroló aztán ghostingoló pasik hány százalékát teszik ki a fiatal fiúknak? Úgy is kérdezhetnénk hogy a fiatal csajmezőny a fiúk mekkora %-ával is áll szóba ilyen fülledt témában? (ha már megkezdődött az általánosítás)
20/21 anonim válasza:
Nem a csajok állnak a pasikkal szóba hanem a pasik a csajokkal. Alapvetoen a pasik hódítanak nyomulnak. Es vagy bejon vagy nem. Ha igen akkor meg repkednek virágrol virágra. Egy fiatal nem telepedik le sokesetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!