Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennetek h ha a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek h ha a parotok azzal zaklatna hogy vegyek nekki 5-600000 ezer forintos autot?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 18:48
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Én megleptem a párom egy autóval szülinapjára. Igazából kellett nekünk. Neki, mert oké bringa, de van amikor városok között utazik, és nem mindig párban megy a kollégájával, meg olykor a beszervezet munkaerőt is ő furikázza.

Nekünk pedig nagyon jól jön pl. a baba miatt is.

Ő meg tök sóher, magának biztos nem vett volna autót, úgyhogy én megleptem eggyel. És nem 5-600 ezres tétel volt.

De egyrészt én szeretem a párom, másrészt a megtakarításomból kitellett, és szükségünk volt rá.

2022. jan. 8. 20:16
 32/38 anonim ***** válasza:
67%
Vennék neki egy játék autót max. Egy pasira se költenék százezreket
2022. jan. 8. 20:58
 33/38 anonim ***** válasza:
0%
Én ezt most nem értem...ha 5 éve vagytok egyutt....akkor már kozos a kassza nem? 5-600 az semmi egy kocsiért. Egy tisztességes férfi ennyit megkeres egy hónapban! Nem neki kell megvenned, hanem NEKTEK
2022. jan. 8. 21:22
 34/38 anonim ***** válasza:
82%
Dehogy vennék egy férfinek autót.
2022. jan. 8. 21:32
 35/38 anonim ***** válasza:
85%

" Egy tisztességes férfi ennyit megkeres egy hónapban! "

Nézd meg a statisztikát. Ezek szerint az ország 80%-a tisztességtelen.

2022. jan. 8. 21:53
 36/38 anonim ***** válasza:
86%
Én is pont ezen akadtam ki, hogy egy tisztességes férfi ennyit egy hónap alatt megkeres. Mi a férjemmel ketten nem keresünk meg ennyit. 2 gyerekünk van. Köszönöm jól vagyunk.
2022. jan. 8. 23:39
 37/38 anonim válasza:

Mire kell?

Kell egyáltalán?

Amúgy ennyiért még talán talán van,de hát ha csak sima kapcsolat gyerek stb nélkül akkor vegyen magának. Ha házasság gyerekek meg a többi akkor közösbe.

2022. jan. 8. 23:53
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
Sirnek ha csak ennyit keresnek egy honapban. utoljara 2017ben volt ennyi a fizum. Mostmar ez 3 nap alatt megvan. De azert en is inkabb egy 300ezres kocsival jarok.
2022. jan. 9. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!