Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek h ha a parotok azzal zaklatna hogy vegyek nekki 5-600000 ezer forintos autot?
Én megleptem a párom egy autóval szülinapjára. Igazából kellett nekünk. Neki, mert oké bringa, de van amikor városok között utazik, és nem mindig párban megy a kollégájával, meg olykor a beszervezet munkaerőt is ő furikázza.
Nekünk pedig nagyon jól jön pl. a baba miatt is.
Ő meg tök sóher, magának biztos nem vett volna autót, úgyhogy én megleptem eggyel. És nem 5-600 ezres tétel volt.
De egyrészt én szeretem a párom, másrészt a megtakarításomból kitellett, és szükségünk volt rá.
" Egy tisztességes férfi ennyit megkeres egy hónapban! "
Nézd meg a statisztikát. Ezek szerint az ország 80%-a tisztességtelen.
Mire kell?
Kell egyáltalán?
Amúgy ennyiért még talán talán van,de hát ha csak sima kapcsolat gyerek stb nélkül akkor vegyen magának. Ha házasság gyerekek meg a többi akkor közösbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!