Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, az alábbiak közül melyik testalkat tetszik legjobban? (Képekkel)
Melyik tetszik legjobban, és melyik az, amelyikkel akkor sem járnátok, ha amúgy minden másban passzolnátok? Csak a testet nézzétek, az arc meg a stílus most nem számít!
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
A 2 és 6 kivételével mind oké. A 2-es azért nem, mert számomra ez már az a kategória, ami taszít. Az hogy egész nap nyomja a konditeremben, nálam nem oké. A 6-os pedig már azért túlsúlyos kicsit, de azért emiatt őt sem zárnám ki 100%-ra, de megpróbálnám rávenni több mozgásra.
Az 5-öst nem tudom megnyitni.
Az 5. fotó nálam hibás, esetleg be tudnád linkelni újra?
A látottak alapján a 2. és 6. nekem már kissé túlzó, a többi rendben van. Ugyanakkor kissé megfoghatatlannak érzem a kérdést úgy, hogy alig vannak arcok a fotókon. Egy kedves tekintetű, szép mosolyú férfiarc erősen befolyásolná a sorrendet.
Ezenfelül szerintem fontos az is, hogy esztétikai szempontú a kérdés, vagy arra irányul, hogy mi vonz szexuálisan? Utóbbi alapján így: 3, 4, 1, 6, 2.
Legjobban tetszik: 4
Legkevésbé: 2
1. Elmegy, kicsit túl sovány.
2. Nem tetszik, egyik legrosszabb.
3. Jobb mint a kettes, de annyira nem jön be.
4. Ez tetszik a legjobban. Izmos, de nem vitte túlzásba mint a kettes.
5. Ez a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!