Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mozijegy ajándékba a randizas szakaszban?
Figyelt kérdés
Beszéltük, hogy elmehetnenk moziba. Nemsokára lesz a szülinapja, ő pedig viccesen megjegyezte, hogy ajándékot szívesen fogad. Eléggé zárkózott férfi egyébként, szívesebben fogadja, ha én kezdeményezek. Szerintetek jó ötlet ilyen ajándékot venni? Vagy dobjam fel még valamivel?2022. jan. 8. 13:11
1/10 anonim 

válasza:

Hany eves, mit szeret meg a mozin kivul?
3/10 anonim 

válasza:

A mozijegy alap illedelem, vagy hetkoznapi, es nem szulinapra valo.
4/10 anonim 

válasza:

Szerintem is hétköznapi, ha felnőtt emberek és nem nagyon fiatalok.
5/10 anonim válasza:
Szerintem jó, pont emiatt vicces.😃
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem nőként jó ötlet. Mert általában a férfiak hívják meg a nőket mozizni. És ők állják a jegyet, esetleg nasit. Most meg te hívnád meg őt mindenre. Ha ilyen kis vicces fiú akkor előadhatod hogy neki semmi dolga, csak élvezni kell ami történik.
7/10 anonim 

válasza:

Szerintem kosd at magad masnival es massz be a fa ala, ha meg nem szedted le. Jobb mint holmi mozijegy. Es a mai arak mellett olcsobb is.
8/10 anonim 

válasza:

Hétköznapi, de szerintem jó ajándék. Max. még mellé vehetsz egy csokit vagy italt, amit szeret. Azért a randizgatás időszakában még nem nagyon szokás toronyórát láncostól ajándékozni (de sokaknál amúgy sem akkora ünnep a születésnap).
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
29 éves lesz, de nem igazán van 'kézzel fogható' hobbija. A zenéket szereti, biliárdozni imád, meg túrázni (bár ez utóbbit még nem tapasztaltam személyesen, csak mondta). Bulizni nem szeret, inkább a baráti iszogatós esték híve. Kedvenc italát tudom, de azt nem kapni olcsón, randizós szakaszban pedig nem szeretnék több 10000-et költeni.
2022. jan. 8. 14:19
10/10 anonim 

válasza:

Tobb10k a kedvenc itala? Az azert durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!