Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk ti voltatok azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti voltatok azon a kivizsgáláson 17évesen amikor a doktor megnezte a farkatokat?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
sorozáson szokott ilyen lenni,de szerintem mióta beszüntették,azóta senki nem kap ilyen papírt,amúgy szerintem csak sima orvosi vizsgálat volt és a doki eldöntötte h. mit vizsgál és szoktak aranyér vizsgálatot is csinálni.De szerintem ez már nincs,max ha olyan suliba jársz akkor el tudom képzelni.
2010. szept. 8. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:

én voltam, de az már régen volt... a suli orovos megvizsgálta... illetve előtte megkérdezte, hogy megvizsgálhatja-e... mivel 60 és a halál között volt a doktornő, inkább nemet mondtam...

De az is hozzá tartozik, hogy előtte voltam teljes kivizsgáláson, ahol azt is megnézték....

2010. szept. 8. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem két ilyen alkalmam volt de egyik sem kivizsgálás.

Egyszer 14évesen gyakran kellett wc-re járnom és a szüleim elküldtek az orvoshoz -széklet vizelet mintát kellett adni nameg megnézte hogy ránézésre nincs e valami rendellenesség.

Másodszor meg(16voltam) egészen más ügy volt:magasugrás volt a suliban és úgy megrándult a lábam(most így nem tudom elmagyarázni pontosan mi ennek a diagnózisa)hogy nem tudtam egyszerűen a jobb lábamra támaszkodni mert akkor belémnyilalt a fájdalom....Fél lábon elszökdécseltem a dokihoz aki meg azt hitte hogy csak szórakozom.Mondom neki hogy nem tudom használni a lábamat.Erre ő visszakérdez hogy ki akadályoz engem ebben.Megnézte a lábamat és mivel a farkam épp a lábaim közt van előállt azzal hogy "hamár úgyis az alsótestet vizsgálom rutinszerűen megnézem hogy ez is rendben van e".Minden bizonnyal meg akart leckéztetni mert megvolt győződve róla hogy csak szimulálok.Mindenesetre szerencséje hogy tényleg fájt a lábam mert megkínáltam volna egy Chuck Norrisos pörgőrugással-illetve mégsem mivel egészségesen nem is mentem volna a rendelő közelébe.Végül azt mondta hogy 1 hétig ne tesizzek de suliba mindenképpen menjek-aha napokig kocsival szállítottak mert egyszerűen elkéstem volna fél lábon közlekedve......

2010. szept. 8. 14:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Van ilyen vizsgálat..azt nézik meg hogy leszállt e mindkét heréd. no para
2010. szept. 8. 15:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik bolygón nőttetek ti fel,de 17 évesen sehol nem nézik a pöc*ödet.
2010. szept. 8. 16:01
 16/19 anonim ***** válasza:
ma 16:01: sehol?:) Amúgy azt szokták nézni, hogy mosod-e, illetve az a ehrés dolog is igaz. (A heréket amúgy is mindenki ellenőrizze havonta egyszer, tudjátok megelőzés.)
2010. szept. 8. 16:22
 17/19 A kérdező kommentje:
mondom h van ijen nagyvizsgálat tobb haverom is volt ezen a vizsgálaton
2010. szept. 8. 16:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Utoljára óvodában volt nálunk ilyen vizsgálat:D

17/F

2010. szept. 8. 20:35
 19/19 anonim ***** válasza:
14:14, -nagyon szép segge van a srácnak hátulról. Ismered őt? :)
2011. ápr. 20. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!