Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai világban egyre kevesebb a rendes lány/fiú?
Már alig lehet olyan srácot,vagy lányt "találni",aki tényleg rendes,kedves,segítőkész,nem issza le magát a sárga földig minden héten,nem cigizik(persze ettől még lehet jó ember),a lányok nem teszik szét a lábukat minden szembejövőnek,és nem p*csásodnak el,a fiúk meg nem lesznek hülye,bunkó,beképzelt parasztok.Szerintetek vannak még "normális" lányok/fiúk?Mert én egyre kevesebbet látok manapság,akit jó embernek ismertem meg,az is egy idő után rossz útra tért,csak mennek egymás után,és egytől egyig mindenki tök ugyanaz a tömegcucc,külsőleg és belsőleg is,és csak nagyon ritkán lehet találkozni értékes emberekkel,persze vannak kivételek.
Én szeretnék normális maradni,úgy értem,hogy kedves,segítőkész,nem ócsárolni az öregeket,vagy lenézni azokat akik fogyatékosak,vagy vmilyen betegségük van,nem külső alapján ítélni,de ez a mai világban elég nehéz,és lehet talán én is jobban boldogulnék,ha megváltoznék?Persze nekem is vannak hibáim,én se vagyok egy szent,de próbálok változni,de nem tudom,hogy érdemes-e.
Mit gondoltok erről?
16/L
Hát...én sem nézek le senkit. Általában engem néznek le. Jó embernek lenni nem kifizetődő. Sokszor úgy érzem, hogy nincs is helyem a világban. Megtörtek. Ez van :)
18/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!